Het kan een ding zijn, “nee” zeggen in plaats van altijd mee te gaan in de ander van jouw wil, want misschien word je wel uitgesloten of afgekeurd…

Nee zeggen en ja knikken. Herkenbaar?

 

 

Vraag jij je dikwijls af hoe het komt dat het zo eng voelt om jouw mening uit te drukken? Ook al kan je dit op een verbindende manier communiceren? Heb je reeds verschillende keren ervaren dat, als je een oprechte “ja” of “nee” zegt, dit niet altijd in dank wordt afgenomen. Hoe ga je daarmee om?

Een congruent antwoord geven, dat is zeggen wat je écht meent. Op een verbindende manier. 

 

Het vraagt heel veel energie als je elke keer je hekken naar de wind draait om te “pleasen”, erbij te horen, niet afgekeurd te worden, of geen stempel te krijgen van “die moet weer speciaal doen”. Terwijl jij van jezelf vindt dat je helemaal niet speciaal wil doen, wél wil je eerlijk je mening geven of een eerlijk antwoord geven.

Doordat je geen eerlijk antwoord durft te geven, weten mensen uiteindelijk niet wie jij écht bent. Mensen die echt om je geven, zullen dit bij jou doorprikken en jou feedback geven. Je piekert over een antwoord die je gaf, terwijl je helemaal iets anders wilde antwoorden. Alleen overheerste de angst in je hoofd zo erg, dat je lichaam als een gespannen boog aanvoelde.

Stress krijg je als je hart nee zegt en je mond ja.

Wees jezelf, er zijn al genoeg copycats!

 

Vind je het lastig jezelf te accepteren zoals je nù bent? (want we zijn altijd in evolutie you see!)

Wil je meer zelfvertrouwen en weet je niet hoe dit aan te pakken?

Is houden van jezelf een lastige?

Durf je niet naar jezelf kijken in de spiegel of doe je het heel snel omdat het moet als je je s’ochtends klaarmaakt voor de dag?

Wil jij op een ander manier leren communiceren, want je hebt het zoveelste conflict vanuit je onbegrepen voelen achter de kiezen?

 

Dan moet ook jij dringend meer jezelf durven zijn en je grenzen trekken!

 

worden-wie-je-bent-stop-twijfel-de-vijf-klaver

Dag in, dag uit een rol spelen of masker dragen door je anders voor te doen om aan anderen hun verwachtingen te voldoen, kost niet alleen veel energie maar het brengt ook een enorme dosis vermoeidheid en stress met zich mee. Je authentieke zelf verbergen kan bovendien aanleiding geven tot mentale of zelfs fysieke klachten zoals rugpijn of migraine.

Het nieuwe e-boek van deVijfklaver is geschreven midden in de Corona periode waarin ik jou “7 waardevolle tips geven voor meer zelfliefde”.

Tijd voor een waardevol geschenk aan jou lieve vrouw!

 

Cursus-de-vijf-klaver-worden-wie-je-bent

Het is februari 2021 en ik start een samenwerking met de fantastische Marjolein van het bedrijf Assistual uit Nederland. Ik droom al zo lang van een Online Academy en jawel, 6 maanden lang hebben wij flink doorgewerkt om de Academy rond te krijgen. Ik durf zeggen dat ik echt trots ben.

Wil jij ook leren hoe je je word wie écht bent?
Als jij het e-boek download bied ik jou een zeer mooie vermindering aan voor de online training “Worden wie je bent”.  Gedurende 3 maand ga jij op jouw tempo aan de slag met 6 modules die jij voor de rest van je leven kan gebruiken en uiteraard toepassen.

1. Meld je aan voor het downloaden van het e-boek want hier is een super verrassing!

Klik op https://www.devijfklaver.be  er verschijnt een pop-up van het e-boek en hupsakee je krijgt het in je mailbox.

 

2. Tada…. en dan komt mijn grote verrassing voor joù!

Jij ontvangt van mij een mooie vermindering op de online training, mijn paradepaardje “Worden wie je bent” online training. Wanneer je op de link klikt, lees je alle informatie!

Het belangrijkste is: eerst het gratis e-boek downloaden en daarna komt het geschenk naar je toe want ik gun het jou van harte!

van hart tot hart,
jouw Transformatie Coach Caroline