Hulp nodig ?

Vragen stellen is voor jezelf zorgen.

Tot snel, Caroline

 

 

 

 

 

 

 

Dank voor je bericht!

dit veld niet invullen s.v.p.

Veel gestelde vragen

Hoe weet ik of jij me kan helpen met mijn probleem ?

Het beste is als jij een kosteloos intake gesprek aan vraagt. Ik luister naar jouw vraag en ik geef je de mogelijke eerste stap aan. Zowel voor jou als voor mijzelf is het belangrijk dat wij een klik hebben met elkaar, want een coaching traject moet in volle vertrouwen en veiligheid plaatsvinden.

Waarom een VIP traject van een jaar ?

Een jaartraject kan overdonderend overkomen. Daarom zijn er ook eerst andere mogelijkheden om mijn manier van werken te ontdekken, via avondtraining, dag training, weekend workshop. Om echte verandering in jouw patronen en overtuigingen te realiseren, heb je minstens 7 maand nodig. Van daaruit “voeden” we verder de resterende 5 maand. Je heb al die jaren op een andere manier in je leven gestaan, dat leven dat jij nu wil veranderen. Tot op de bodem, creër jij samen met mij een stevig fundament.

Wat is het verschil tussen coaching en therapie ?

Bij THERAPIE ligt het accent op de problemen en waar ze vandaan komen. Een therapeut is de expert en de autoriteit. De begeleiding wordt een behandeling genoemd.
Bij COACHING wordt het accent gelegd op anders leren omgaan met uitdagingen. Het is gericht op resultaat en doelen behalen. Het doel is jou zelf de oplossingen te leren vinden. Onze relatie is gelijkwaardig.
CONSULTING zit ook in de manier van werken bij DEVIJFKLAVER® waarbij advies wordt gegeven en praktische oplossingen worden aangereikt.

Hoe zeker ben ik van het resultaat dat ik wil behalen ?

Het resultaat dat jij wil bereiken en daadwerkelijk neerzet, hangt helemaal van jezelf af. Ik garandeer jou geen resultaat, als jij niet in actie komt. Wel garandeer ik jou resultaat vanuit mijn 100 % inzet voor jou. Wanneer jij beslist met mij onderweg te gaan, dan is er zonder twijfel resultaat.

Waarin ben jij anders dan andere coaches ?

Ik zie heel snel wat jouw groeikansen zijn en waar jij jezelf nog in de weg staat. Ik leer jou communiceren als nooit tevoren, zelfs al denk je van jezelf dat je niet goed kan communiceren. Ik breng orde in de innerlijke en uiterlijke “chaos”. Ik werk op maat van wat jij nodig hebt om te groeien. Er is geen vaste checklist bij Devijfklaver®, het is volledig maatwerk voor jou! Daarnaast ben ik ook consultant om praktische realisaties te begeleiden. Een totaal pakket dus dat tot in de diepte gaat.

Wat ik voor jou kan betekenen.

Werkboek: In 3 stappen naar liefde voor jezelf

Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit ? Drie krachtige vragen als start voor een diepgaande transformatie.

Groepstrainingen Persoonlijke Ontwikkeling & Communicatie

Vind de balans tussen je hoofd, hart en intuïtie met als fundament de voeten op de grond.

1-op-1 VIP Traject Personal & Business Coaching op maat

Met een vast stappenplan breng ik jou van punt A naar B, voor een consistent resultaat persoonlijk en zakelijk.

Blijf op de hoogte van de activiteiten en het aanbod van Devijfklaver®

Maandelijkse Inspiratiebrief

(*) Schrijf je in op mijn mailing waarin ik je de nodige tips en inspiratie geef om daadwerkelijk in actie te treden. De eerste mail die je ontvangt, bevat mijn werkboek "Vind de weg terug naar jezelf".

dit veld niet invullen s.v.p.