Dag lieve vrouw, wat zijn jouw inzichten en acties geweest tijdens deze heftige periode? 

Inzichten die uitzichten geven in jouw leven

Als je terugkijkt van de eerste lockdown tot nu, halverwege mei 2021, ben ik benieuwd wat jouw inzichten zijn én die jou stappen hebben doen zetten naar verandering. Misschien of misschien niet, heb je beseft dat je zo vaak ja zegt terwijl je op het moment zelf die nee hoort van jouw innerlijke stem. Je hoort je innerlijke stem, en toch ga je vanuit je mind voldoen aan de andere zijn of haar vraag.

Achteraf denk je zo vaak: “Waarom heb ik nu weer niet naar mijn hart geluisterd?”

Luister naar je hart, want dat klopt!

Uiteindelijk draait alles om communicatie in verbinding, in verbinden met onszelf en met de ander.

En wie weet heb je beseft wat nu echt belangrijk is in je leven, en heb je gemakkelijker bepaalde zaken uit je leven bedankt voor de bewezen diensten!
Het kan zijn dat je net zoals op de foto van mijzelf in het bos, je een lichtpunt zag terwijl je ook een groot stuk in het donker liep. Een soort van “wat moet ik nu” of “hoe kan ik dit of dat stoppen in mijn leven dat niet meer werkt” en “wat zal men zeggen als ik dit besluit neem” . Van alle hersenspinsels die wij vrouwen hierover hebben, kunnen wij een immens aantal boeken schrijven. De gedachtegangen die blijven ronddwalen in ons hoofd tot … we ze aanpakken en actie ondernemen op een verbindende en liefdevolle manier naar onszelf toe.

Ik garandeer je als je stappen zet – en alles begint met stap 1- dat je weer kleur in je leven ziet en letterlijk en figuurlijk dieper kan ademen!

 

Een to do!
Neem pen en papier en ga op elk blad de punten onderaan noteren – leg ze op de grond of hang ze met magneten op jouw magneetbord. Neem de tijd om erbij te schrijven wat voor jou en jou alleen belangrijk is.

  • professioneel vlak
  • vriendschappen
  • you time
  • prioriteiten verleggen
  • een nieuwe hobby
  • een nieuwe vriendschap
  • enzovoort

Ga de volgende dagen het opnieuw bekijken, en schrap zaken, schrijf er zaken bij … neem echt de tijd hiervoor.

In de Masterclass voor Vrouwen “Leer helder communiceren” neem ik je mee in de diepere communicatiewereld. Zowel jouw innerlijke dialogen als de gesprekken met mensen om je heen. Deze gratis Masterclass is ook één van de belangrijke onderdelen van de online Academy Worden Wie Je Bent, een intense training met liefde gebrouwen voor vrouwen. Hierbij leer ik jou hoe je aan het stuur van jouw leven kan zitten en daar voor eens en altijd blijven. Een “ja”zal een “ja” zijn, en een “nee” zal een “nee” zijn. Je leeft vanuit jouw vrouwelijke zachte en verbindende kracht! Je bent een aantrekkelijke magneet voor de mensen om je heen. Die mensen zien jou als een voorbeeld zien,  en zullen je misschien vragen wat jij voor jouw bijzondere transformatie hebt gedaan!

Vreemd dat het zo speciaal is, als we gewoonweg Worden Wie We Zijn. Ik leer je bij jezelf te blijven, en je niet langer te laten overprikkelen door alles en iedereen om je heen.

Je blijft staan, zo stevig als een boom en toch met een soepele kruin!

Ga in jouw kracht staan en geniet van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid, waar je ook staat in jouw leven, hoe lang je hier op aarde bent! Elke dag geeft ons nieuwe kansen, een nieuw begin!

Meld je voor de Masterclass en wil je meteen de kers op de taart, geniet van de grote korting op de online Academy Worden Wie Je Bent, die eindigt op 21 mei ’20 om middernacht! 

Liefs, Caroline