Het is eind 2020… elk jaar opnieuw maken we nieuwe voornemens, en blikken we terug op het voorbije jaar. Wat een jaar was me dit! Vanaf 13 maart 2020 veranderde ons leven in 180°? Heb jij ook wel eens een glimlach om je mond getoverd om sommige culturen die met een mondmasker rondliepen? En hoe is het nu? We lopen allemaal verplicht met een mondmasker om.

 

 En toch… is er een lichtpunt in al die duisternis, in al die onzekerheid die ons angsten bezorgd, en bergen zorgen. Hoe zal het morgen zijn, en volgende maand, en binnen een half jaar, en volgend jaar? Zullen we nog veilig op reis kunnen gaan? Ons hoofd zit vol zorgen en vragen, en terecht en wie kan daar antwoord op geven, een duidelijk antwoord? Niemand, sorry dat ik dit schrijf.

Wat we wél kunnen doen, is binnenin onszelf gaan en de rust in onszelf opnieuw vinden. De kracht van onze gedachten. De kracht van het programmeren van ons onderbewustzijn.

Als erkende teacher van de filosofie van Louise Hay van Love Yourself, Heal your Life heb ik de toelating om “treatments” te schrijven, helemaal persoonlijk voor jou.

De kracht van gedachten is zo immens sterk. De kracht van negativiteit is heel sterk, dus … als je dit omdraait ook de kracht van positiviteit.

In onderstaande video vertel ik je hier meer over.

Bekijk hier de video.

Wil je meer weten over het (her)programmeren van je onderbewustzijn en welke impact dit heeft op jouw leven en jouw acties?

Geloof me: het wérkt! De kracht van onze gedachten is geweldig groot!

Boek hier meteen jouw persoonlijk affirmatie treatment voor 2021 aan een zeer democratische prijs: 

https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2842&p=61484

 

Binnen de 48 uur krijg jij jouw persoonlijke krachtige affirmatie tekst om 2021 op een sterke manier in te zetten.