Geef je carrière een boost met loopbaanbegeleiding

Volg professionele loopbaancoaching met VDAB loopbaancheques in samenwerking met Aures Selectiebureau en Loopbaanbegeleiding
persoonlijke groei voor vrouwen

Droom je van een job die écht bij je past?

Een job waarvoor je ’s morgens met plezier uit bed springt? Waarin je jouw grenzen kan bewaken én tegelijkertijd je ambities kan waarmaken? Kortom: een job waarin je doet wat je goed en graag doet? Dan help ik je via loopbaanbegeleiding om van deze droom een doel te maken. Ik sta enthousiast voor je klaar om ervoor te helpen zorgen dat jij weer geniet van je job!

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

N
Twijfel je over je huidige job?
N
Wil je heroriënteren, maar weet je niet in welke richting?
N
Ervaar je stress op de werkvloer en wil je inzetten op wat je energie geeft?
N
Pieker je veel, en voel je je futloos na een werkdag?
N
Overweeg je ondernemer te worden maar weet je niet of het ondernemerschap bij je past?
Dan kan loopbaancoaching heel wat verheldering bieden.
zelfvertrouwen
Caroline-geirnaert-de-vijf-klaver

Wie is je loopbaancoach?

Hoi! Ik ben Caroline Geirnaert, erkende Vlaamse loopbaancoach. Ik help je om te ontdekken wie jij écht bent zodat je het volle potentieel uit je loopbaan en je leven kan halen. Naast mijn trajecten in loopbaancoaching ondersteun ik je ook in persoonlijke ontwikkeling. Zo is mijn praktijk DeVijfklaver lid van de International Coach Federation (ICF) Belgum, dat een kwaliteitslabel biedt voor coaching. En ben ik erkend door het VESB als stress-, en burnoutcoach.

persoonlijke groei voor vrouwen

Hoe vinden we de job die écht bij je past?

Eerst leer ik je graag kennen. Via een warme, persoonlijke aanpak gaan we aan de slag. We werken niet via standaard procedures en formulieren, maar wel met gesprekken in real life waarin jouw ware identiteit en talenten naar voren komen. Iedere sessie is een krachtige ervaring waarin je concrete stappen zet richting je droomjob.

The only way to do great work is to love what you do!

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Mijn praktijk voor loopbaanbegeleiding is gelegen te Ronse, Oost-Vlaanderen. Het is echter ook mogelijk om virtuele loopbaanbegeleiding te volgen waardoor de trajecten over heel Vlaanderen kunnen gegeven worden.

persoonlijke groei voor vrouwen

Zijn er subsidiemogelijkheden?

DeVijfklaver is een door de Vlaamse overheid erkende loopbaanbegeleider. Dit wil zeggen dat je loopbaancheques kan aanvragen via de VDAB en deze kan inzetten voor de trajecten. Heb je minstens 7 jaar werkervaring? Dan betaal je slechts 40 euro voor een loopbaantraject van 3 of 4 uur.

Overweeg je loopbaancoaching aan te vragen?

Via het onderstaande formulier kan je mij jouw gegevens bezorgen. Ik bel je graag even op om de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding toe te lichten en je vragen te beantwoorden. Wil je vervolgens graag samenwerken? Dan begeleid ik je met veel plezier met de opstart van het traject.