Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stress en Burn-Out | Bore-Out Preventie: gratis online training i.p.v. betalend

25/03/2020 @ 19:00 - 22:00

Bestel HIER je ticket. 

Stress en Burn-out | Bore-Out Preventie: in deze benauwende tijd is het absoluut normaal dat we stress ervaren, en die stress maakt ons moe. Het is onvoorstelbaar wat stress met je lijf doet. Ook in deze tijd worden we geconfronteerd met de beperkingen die we opgelegd krijgen. En toch zit hier een grote kans in. Daar wil ik het ook over hebben, en hoe je daarmee omgaat. Ik wil deze via zoom geven zodat er een interactie kan ontstaan. Degenen die zich aanmelden krijgen een persoonlijke link doorgestuurd via mail.

Zelfzorg is in deze tijd naast het jammere feit dat het Corona Virus wereldwijd aan de gang is, een grote kans tot persoonlijke groei. Daarbij hoort ook preventie van stress, burn-out of ook een bore-out.
Tijdens deze workshop gaat Caroline van deVijfklaver heel practische tools meegeven en een stuk achtergrond informatie en dit beide op een heel eenvoudige manier gegeven.

Heb je hier zelf geen last van en zijn er wel mensen in jouw omgeving die hiermee kampen? Na deze avond kan je hen vast vertellen over wat je geleerd hebt, en zijn deze mensen uiteraard welkom op de volgende workshops in verband met Zelfzorg of om zich te laten begeleiden 1 op 1.

Wat is stress?
Hoe komt stress je leven binnengeslopen?
Hoe herken je stress?

Wat is een burn-out?
Wat maakt dat je vatbaar raakt voor een burn-out?
Hoe herken je een burn-out?

Wat is een bore-out?
Hoe verschilt het van een burn-out?
Wat maakt dat je vatbaar raakt voor een bore-out?
En vooral wat kan je eraan doen!

Wat is het verschil tussen burn-out, bore-out en depressie?

De avond sluiten we af met een eenvoudig reeks van tools en oefeningen zodat je op een relaxte manier naar huiswaarts kan gaan.

Het maximum aantal personen toegelaten voor deze avond is  vanaf 6 tot 12 personen. 

 

 

 

Gegevens

Datum:
25/03/2020
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Devijfklaver
Savooistraat 94A
Ronse, Oost-Vlaanderen 9600 België
Telefoon
0474242594
Bekijk de site van Locatie