Jezelf (her)ontdekken is één van de mooiste ervaringen in het leven

“Ik denk dat ik het niet kan, dus ik doe het.” Pippi Langkous

Bij deVijfklaver® ben jij de VIP

Elke persoon is uniek en kampt wel eens met twijfels en uitdagingen. Coach Caroline gelooft in de groeikansen van elk individu om meer uit het leven te halen. Met haar coaching expertise ondersteunt ze je om jouw volle potentieel te bereiken en brengt ze orde in jouw verwarring. Ze maakt hierbij gebruik van vernieuwende methoden zoals cranio sacraal therapie, natuurcoaching, creatieve coaching en systeemdenken.

Samen met jou bepaalt Caroline wat jij wilt betekenen in jouw leven én wat je wilt bijdragen voor anderen. Op basis hiervan stelt ze een uniek actieplan op volledig op maat van jouw persoonlijke of professionele uitdaging.

Ben jij klaar om er in te vliegen?

Courage starts with showing up and letting ourselves be seen.
Brené Brown

Je hebt beslist om dieper te kijken naar jouw huidige leven, uitdagingen optimaal aan te pakken en talenten verder te ontwikkelen. Proficiat!

  • Heb je nood aan meer zelfvertrouwen?
  • Wil je stress in je dagelijks leven verminderen?
  • Ben je op zoek naar communicatietraining?
  • Of wil je je doorzettingsvermogen verbeteren?

Dan is de Kom-In-Actie Scan de ideale manier om te bepalen wat jouw specifieke struikelblok of mentale blokkade is en of een workshop, coachingtraject of relaxatiecoaching de juiste oplossing is.

Waarom is een kennismakingsgesprek nodig?

Iedereen die een coachingtraject  bij deVijfklaver® wil volgen vraagt Caroline vooreerst een intakegesprek. Dit eerste gesprek is de perfecte kennismaking voor coach Caroline zodat ze zich optimaal kan inleven in jouw situatie. Voor jezelf is dit een moment van inzicht waarbij je in alle rust de tijd neemt om naar jezelf te kijken door middel van vragen die jou gesteld worden.

Kan ik bij deVijfklaver enkel terecht met problemen of ook met levensvragen?

Veel mensen denken dat ze eerst een probleem moeten hebben vooraleer ze naar een coach gaan. Maar niets is minder waar! Je kan ook bij deVijfklaver® terecht voor het ontwikkelen van talenten, het realiseren van dromen en met levensvragen. Er zit trouwens een soort lading op het woord probeem. Bij coach Caroline leer je dat anders benoemen! Hoe is het om vanaf nu het woord probleem te veranderen naar “uitdaging, groeikans of opportuniteit”?  Laat je helpen met jouw levensvragen, je staat er niet alleen voor.

Hoe verloopt het gesprek?

Indien je een gesprek boekt, ontvang je een vragenlijst, als jij dat nodig hebt om naar binnen te kunnen gaan, en die je op voorhand thuis rustig kan invullen. Deze mail je dan door naar coach Caroline. Vanuit jouw antwoorden ga je hierna met haar in gesprek. Dat is een mogelijkheid als jij daar nood aan hebt. 

Er zijn dan twee mogelijkheden. Misschien is het wel meteen duidelijk wat je nodig hebt: een coachingtraject  of een start met een workshop, of een relaxatie.  Het is ook mogelijk dat je nood hebt om de samenkomst even te laten bezinken. In dat geval bezorgt deVijfklaver® je de analyse van het gesprek. Start je hierna een coachingtraject  bij Devijfklaver®? Dan nemen we de resultaten van de analyse er op het einde van je traject nogmaals bij ter evaluatie.

Welke vragen stelt deVijfklaver tijdens de scan en is mijn privacy wel gegarandeerd?

Coach Caroline stelt vragen die relevant zijn om een eerste diepere indruk van jou te krijgen. Hierna bekijkt ze samen met jou de antwoorden van jouw vragenlijst en bespreekt ze welke eerste stap je gaat zetten in het coachingtraject. Alle verstrekte informatie is volstrekt privé en onderworpen aan de Europese privacy wetgeving.

Wat als ik na de Kom-In-Actie Scan toch geen coachingtraject wil starten?

Één van de belangrijkste zaken in het gesprek is dat er een klik ontstaat tussen deVijfklaver® als coach en jou als cliënt. Zonder vertrouwensband heeft coaching weinig zin. Hiernaast is veiligheid een absolute voorwaarde voor de cliënten van deVijfklaver®. Heb je na de vragenlijst wat tijd nodig of wil je niet onmiddellijk tot actie overgaan? Dan bezorgt coach Caroline jou de resultaten van de vragenlijst zodat je deze steeds tot jouw beschikking hebt. Bovendien staat onze deur in de toekomst nog steeds voor je open!

Komen de initiële resultaten van de Kom-In-Actie Scan nog aan bod indien ik een coachingtraject volg?

Indien je start met een coachingtraject, is er een evaluatiemoment tijdens elke laatste sessie van de maand. Op het eind van de derde maand (bij een traject van 3 maanden) of de zesde maand (bij een traject van 6 maanden), doe jij de Kom-In-Actie Scan opnieuw en evalueren we jouw groei. Het meest gekozen traject is het
6 maanden traject.