Coachingtrajecten

Op naar een krachtig en authentiek leven.

Heb je er genoeg van om jezelf steeds op de laatste plaats te zetten?
Wil je minder stress en gepieker en meer rust in je hoofd?
Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen en helder leren communiceren?
Zit je professioneel of persoonlijk in de knoop met jezelf?
Bots je op uitdagingen die al jaren aanslepen?

Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Zeg ja tegen persoonlijke en professionele ontwikkeling en kies ervoor de beste versie van jezelf te worden!
Caroline van Devijfklaver® staat je hierin graag bij tijdens een coachingtraject op maat.

Coachingtrajecten op maat

Elke persoon is uniek en kampt wel eens met twijfels en uitdagingen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Maar het is nooit te laat voor verandering. Het belangrijkste is dat je in actie komt en blijft werken aan jezelf om zo je hoogte potentieel te bereiken, je talenten te ontwikkelen en je dromen waar te maken.

Dankzij de coachingtrajecten van 3 maand, zowel individueel als in groep , 1 op 1 traject van 6 of 12 maanden van Devijfklaver® kan je  werken aan jouw mentale uitdagingen en jouw verborgen talenten verder ontwikkelen. De Devijfklaver® legt zo een diepgaand fundament op vlak van zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, positief zelfbeeld én een krachtige, heldere en verbindende communicatie.

Bovendien wordt elk coachingtraject op maat uitgewerkt voor jouw specifieke persoonlijke of professionele uitdaging, mentale blokkade of jouw talent. Voor het uitwerken van jouw unieke coachingtraject baseert coach Caroline zich op de Kom-In-Actie Scan die steeds aan een traject voorafgaat.

Investeer in jezelf

Zelfontplooiing is zoals je voorbereiden op een marathon. Tijdens de eerste trainingssessie kan je ook geen 20 kilometer lopen. Een quick fix is helaas onrealistisch. Om je doel te bereiken is tijd nodig en veel moeite. Hetzelfde geldt voor het ontwikkelen van je talenten en het opheffen van mentale blokkades zoals weinig zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, moeite om helder te communiceren, burn-out en gepieker. Het is dan ook van cruciaal belang dat je zelf 100 procent open staat voor verandering.

Dankzij de ondersteuning van coach Caroline krijgt je gespecialiseerde begeleiding aan de hand van natuurcoaching, systeemdenken, cranio sacraal therapie, mental en life coaching en dit volledig op maat van jouw specifieke talent of uitdaging.

De coachingtrajecten van Devijfklaver® zijn een investering in jezelf. Ben jij er klaar voor?

 

Ontdek onze coachingtrajecten

3 maandtraject – Een goede start

(Her) Ontdek jouw ware natuur

Nieuwsgierig naar de impact die Kom-In-Actie Coaching op je leven kan hebben? In dit 3 maanden traject laat ik je proeven van de mogelijkheden die er zijn en kun je ervaren wat werken met Kom-In-Actie Coaching voor je kan betekenen, waarbij wij de deur openen naar jouw ware natuur

Dit coachingstraject is ideaal voor mensen die willen starten met coaching maar nog niet meteen in het diepe willen springen. 

Wat? 

  • 12 uur coaching online
  • mogelijk individueel of in groep

Na deze 3 maand wil jij beslist doorpakken naar 6 of 12 maand. Dit traject reikt jou tools en kennis aan, en deze toepassen in je dagelijkse leven vraagt tijd en doorzetting.

6 maand traject 

Groei naar persoonlijk leiderschap

Dit programma brent je een stuk verder dan het 3 maand traject. Ware transformatie kunnen we niet beloven na 6 maand, gezien een doorbraak meestal na één jaar komt. Doch je bent hier al stevig onderweg!  Zie jij niet meteen een jaartraject zitten, dan is dit een goede oplossing.  

In dit traject werken wij met mensen die ontzettend toegewijd en vastberaden zijn om een impact te maken in hun leven, en een commitment te maken op authentiek zijn, zelfexpressie te leven en persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid in te nemen.

Wat?

  • kick-off 2 uur
  • 24 u coaching
  • 1 u extra coaching, evaluatie start  voor 4de maand coaching

12 maand traject 

Voltallige transformatie

Het moet gezegd worden, een ware transformatie bereik je pas na een jaar. Dat is het begin voor verdere evolutie op je mentale vlak. Dit heeft absoluut een impact op je persoonlijke en op je zakelijke leven. Hoewel Devijfklaver® geen businesscoaching doet, blijven de resultaten niet uit op zakelijk vlak. Het is een mythe dat je je zakelijke en je persoonlijke leven kan scheiden van elkaar. Deze twee gebieden in het leven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Enkel op aanvraag en met duidelijke motivatie én commitment kan een jaartraject aangevraagd worden. 

Wat ?

  • kick-off van 3 uur
  • 52 weken coaching gedurende 60 minuten online via zoom of skype
  • per kwartaal 2 uur extra coaching om te evalueren waar je staat op dat moment
  • 24/7 online beschikbaar voor jou buiten de coachinguren

Dit vertellen de cliënten van Devijfklaver®

Dankzij Caroline van Devijfklaver® ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan met een duidelijke focus/balans en meer zelfzorg gaan toepassen wat zoveel nieuwe poortjes opende.Mijn VIP traject loopt stilaan op z’n einde en ik raad het iedereen aan die bereid is om zichzelf te verbeteren en doelen wil bereiken zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak!Een TOP kom – in – actie – coach!

Saartje Venmans

Zaakvoerder , Fitter dan Ooit

Heb je interesse in één van onze diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met Devijfklaver®

Jouw bericht

dit veld niet invullen s.v.p.