Coachingtrajecten op maat

Worden wie je bent.

Heb je er genoeg van om jezelf steeds op de laatste plaats te zetten?
Wil je minder stress en gepieker en meer rust in je hoofd?
Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen en helder leren communiceren?
Zit je professioneel of persoonlijk in de knoop met jezelf?
Bots je op uitdagingen die al jaren aanslepen?

Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Zeg ja tegen persoonlijke en professionele ontwikkeling en kies ervoor de beste versie van jezelf te worden!
Hey, ik ben
Caroline van deVijfklaver® en ik je sta je hierin graag bij tijdens een coaching helemaal op joùw maat.

Coaching op maat

Elke persoon is uniek en kampt wel eens met twijfels en uitdagingen, zowel op persoonlijk als op werkvlak. Maar het is nooit te laat voor verandering. Het belangrijkste is dat je in actie komt en blijft werken aan jezelf om zo je hoogte potentieel te bereiken, je talenten te ontwikkelen en je dromen waar te maken.

Dankzij de coaching van 3 maand tot 12 maand bij mij kan je werken aan jouw mentale uitdagingen en jouw verborgen talenten, om deze verder te ontwikkelen. Samen met jou leggen wij  zo een diepgaand fundament op vlak van zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, positief zelfbeeld én een krachtige, heldere en verbindende communicatie.

Bovendien wordt elke coaching op maat uitgewerkt voor jouw specifieke persoonlijke of professionele uitdaging, mentale blokkade of jouw talent. Voor het uitwerken van jouw unieke coaching start ik met een gratis online kennismakingsgesprek van 45 minuten. Van daaruit bekijk ik samen met jou hoe je traject eruit zal zien: optimaal maatwerk dus!

Investeer in jezelf

Zelfontplooiing is zoals je voorbereiden op een marathon. Tijdens de eerste trainingssessie kan je ook geen 20 kilometer lopen. Een quick fix is helaas onrealistisch. Om je doel te bereiken is tijd nodig en veel moeite. Hetzelfde geldt voor het ontwikkelen van je talenten en het opheffen van mentale blokkades zoals weinig zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, moeite om helder te communiceren, burn-out en gepieker. Het is dan ook van cruciaal belang dat je zelf 100 procent open staat voor verandering.

Dankzij mijn ondersteuning krijg je gespecialiseerde begeleiding aan de hand van natuurcoaching, systeemdenken, cranio sacraal therapie, mental en life coaching en dit volledig op maat van jouw specifieke talent of uitdaging.

De coaching van mijn praktijk deVijfklaver is een duurzame en waardevolle investering in jezelf. Ben jij er klaar voor? Laten we samen op deze boeiende weg gaan, joùw weg!

 

Coaching op maat

Integrale Coaching 

Worden wie je bent.

Het klinkt simpel en toch zijn mensen zo vaak ver weg van wie zij echt zijn. Dit kost bakken energie om een masker op te houden. We zijn vaak het masker zo danig gewoon geworden dat het deel van onszelf is geworden, en we zijn eens stuk vervreemd van wie we zijn. Dit heeft een impact op jouw persoonlijk en professioneel leven, en als je kinderen hebt kan dit voor verwarring zorgen bij hen. Zij willen de mama en papa zien die jij echt bent! Ben jij op een moment in je leven dat je dit zo opvalt, en wil je hier aan werken? Ik stap graag met je mee! Neem je leven in handen, wees jouw eigen stuurman, nù!

Wat? 

  • er is eerst een vrijblijvend  intakegesprek van 45 minuten 
  • dé klik tussen ons “moet” er zijn
  • sàmen bepalen wij de koers van jouw op maat en persoonlijk traject: losse sessies of een bepaalde periode van 3 maand tot maximaal 12 maand, meest gekozen is 6 maand 

Wil je graag een losse (ook in de natuur)coaching sessie boeken van 2 uur en meteen betalen, doe het dan HIER!

Stress- en Burnout Coaching & Preventie

Rust in je lijf. Rust in je hoofd.

Heb je last van stress in je persoonlijk of professioneel leven? Voel je je vaak zo moe en lusteloos ? Heeft je arts jou misschien al eens gezegd dat je meer moet ontspannen, en weet je niet je dit kan aanpakken? Ben je je veerkracht in het leven op dit moment kwijt? Dan kan het zijn dat je aan de deur staat van een burn-out of zo danig veel stress ervaart dat het moeilijk is in je dagelijkse leven te functioneren. Je merkt bij jezelf dat je een kort lontje hebt alsook fysieke klachten die zich manifesteren. Tijd om aan de bel te trekken!

Wat?

  • er is eerst een vrijblijvend intake gesprek van 45 minuten
  • de klik tussen ons “moet” er zijn
  • samen met jou en eventueel jouw arts bepalen wij de koers en de duur van jouw traject: we kunnen starten met losse sessies of kiezen voor een bepaalde periode

Wil je graag een losse (ook in de natuur)coaching sessie boeken van 2 uur en meteen betalen, doe het dan HIER!

Dit vertellen de cliënten over de coaching van Caroline bij deVijfklaver

Dankzij Caroline van deVijfklaver ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan met een duidelijke focus/balans en meer zelfzorg gaan toepassen wat zoveel nieuwe poortjes opende.Mijn VIP traject loopt stilaan op z’n einde en ik raad het iedereen aan die bereid is om zichzelf te verbeteren en doelen wil bereiken zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak!Een TOP kom – in – actie – coach!

Saartje Venmans

Zaakvoerder , Fitter dan Ooit

Heb je interesse in één van mijn diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met mij, ik ben er voor jou! Jouw coach Caroline.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.