Cranio Sacraal Therapie

Stilte. Rust. Inzicht.

Ben je de verbinding met je hart kwijt?
Ben je op zoek naar rust in je hoofd?
Wil je stoppen met piekeren?
Dan is de Cranio Sacraal Therapievan bij Vijfklaver de oplossing!

Via een combinatie van cranio-sacraal therapie en life coaching kom je tijdens individuele sessies helemaal tot rust en ontdek je de oplossing voor jouw uitdaging.

Mentaal en fysiek tot rust komen

Vaak zijn we druk bezig en luisteren we niet naar wat ons lichaam nodig heeft. Ons lichaam is nochtans van cruciaal belang. Het is namelijk ons enige voertuig in dit leven. Je hoort het vaker: een auto kan je vervangen, een lichaam niet. Het is dan ook erg belangrijk om te luisteren naar je lichaam en op tijd in actie te komen om klachten en fysieke pijn zoals oververmoeidheid, depressie, piekeren, burn-out en zelfs nek-en rugklachten die voortvloeien uit mentale blokkades te vermijden.
Heb jij moeite om naar je lichaam te luisteren en helemaal tot rust te komen? Devijfklaver® helpt je graag op weg!

Unieke combinatie van cranio sacraal therapie en life coaching

Deze buitengewone combinatie is een absolute meerwaarde om volledig los te laten en je in jezelf te keren. Lichaam en geest zijn één geheel. Het is dan ook logisch om beide aan te pakken om een optimaal resultaat te bereiken.

Cranio sacraal therapie werkt op het cranium (de schedel) tot aan het sacrum (heiligbeen). In de ruggengraat loopt er cranio sacraal vocht. Dit vocht is in ideale omstandigheden net een vlot stromend riviertje. Bij veel mensen zitten er echter blokkades aan de schouders, het bekken en andere plekken in het lichaam. We brengen het zelfhelend vermogen van het lichaam tijdens de relaxatiecoaching weer op dreef, zodat het op zijn eigen ritme opnieuw kan gaan stromen. Deze techniek wordt gecombineerd met life coaching waarbij jij als cliënt je professionele of persoonlijke uitdagingen kan voorleggen aan coach Caroline.

Wat kan ik verwachten van relaxatiecoaching bij deVijfklaver?

Volledig tot rust komen tijdens een sessie relaxatiecoaching is steeds een unieke ervaring. De relaxatiecoaching wordt dan ook volledig afgestemd op jou als cliënt en verloopt voor iedereen anders.
De individuele sessie van 120 minuten verloopt in stilte. Zo kom je in een staat van absolute ontspanning terecht. Dit kan voor sommige mensen echter confronterend zijn. In dat geval kunnen we starten met een coachinggesprek alvorens je op de behandeltafel gaat liggen. Ook op tafel laat ik het gesprek ontstaan vanuit de rust van het lichaam. Op die manier komen mensen tot antwoorden waar ze al lang naar op zoek waren.

Een cadeau voor jezelf of iemand anders!

Wil jij een stevige dosis relaxatie of ken je iemand die nood heeft aan absolute rust? deVijfklaver biedt jou verschillende mogelijkheden aan. Zo kan je sessie per sessie boeken of kan je kiezen voor een beurtenkaart van 6 sessies (6 maanden geldig) of 12 sessies (18 maanden geldig) aan een voordelig tarief. Vraag vrijblijvend informatie aan Caroline.

Interesse in relaxatiecoaching via cranio sacraal therapie?

Boek je sessie 

 

Vertrouw in de wijsheid van je lichaam. 

Ons lichaam is ons enige voertuig in dit leven. Je hoort het vaker: een auto kan je vervangen, een lichaam niet. Ons lichaam zit zo mooi in elkaar, alles is perfect. Het lichaam heeft een zachte stille stem en als je hiernaar luistert en ernaar handelt, dan kan je zaken zoals oververmoeidheid, depressieve gevoelens, een maalstroom van het denken en ja ook een burn out vermijden. 

Hou van je lichaam, je hebt er slechts één

Wij mensen zijn zo kritisch over hoe we eruit zouden moeten zien. Weet je, we zijn helemaal perfect zoals we zijn. Onszelf aanvaarden zoals we zijn is één van de stappen binnen Methode Devijfklaver.®

Gebruik jouw adem als GPS

Observeer verschillende keren per dag hoe het gesteld is met je ademhaling. Als ik dit vraag, geef je je wellicht meteen op de kop. Je weet of je weet het niet, onze natuurlijke ademhaling zit in de buik. Als je niet weet hoe dit gaat, kijk naar een slapende baby. Die hoeven niet na te denken of ze hoog in de borst of in de buik ademen.

Het hier en nu

Door met je lichaam te werken, of je het nu wil of niet, je komt in een soort ontspanning en rust in je lijf en vanuit die soort van tijdloosheid, ben je zo diep aanwezig in het nu. Het nu waar alles goed is zoals het is.

Hoofd, hart en buik

We hebben ons hoofd nodig om te denken. Ons hart leert ons te voelen en onze buik geeft ons de taal van de intuïtie. Vanuit die intuïtie gaan we op een geweldloze manier, los van het ego, communiceren met onszelf  en van daaruit met onze omgeving.

De wijsheid van lichaamstaal

Lichamen kan je lezen ja! Dat leer je bij de Methode Devijfklaver®. Wist je dat lichaamstaal bestaat uit lichaamshouding, intonatie van de stem en daarvan is 5 % verantwoordelijk voor de woorden ? Als je lichaamstaal congruent zijn met wat je zegt, straal je dat naar buiten uit en komen conflicten veel minder op je pad.

Een cadeau voor jezelf of iemand anders!

Graag bied ik jou verschillende mogelijkheden aan om een cranio sacraal therapie coachingsessie te genieten met een persoonlijke lidkaart. De duurtijd van een sessie is 120 minuten. Tijd is nodig voor onze mind en ons lichaam om aan te komen, de behandeling en de coaching te beleven en in alle rust huiswaarts te keren.

 

Dit vertellen de cliënten van deVijfklaver

Caroline heeft mij laten inzien dat zolang ik mijzelf geen geluk gun, ik dat uitstraal naar mijn omgeving. Ik zou mensen die het emotioneel moeilijk hebben en nood hebben aan een juiste en sterke begeleiding om weer te kunnen en durven genieten van het leven, zeker naar Devijfklaver doorsturen.
Ik ben tevens veel over mijzelf te weten gekomen, waarom ik in bepaalde situaties op een specifieke manier reageer. De manier van open vragen stellen tijdens de sessie gaf mij zelf inzicht en het vertrouwen dat ik mijn doel zal bereiken

Anja, 46 jaar

Bediende

Heb je interesse in één van onze diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met deVijfklaver.

Jouw bericht

dit veld niet invullen s.v.p.