Houden van jezelf

Sta aan het roer van je eigen leven!

Vind jezelf terug.

Leer eerst van jezelf houden

Hoe vaak heb je al niet gehoord dat zelfliefde de eerste stap is naar ware transformatie?

Als we niet van onszelf kunnen houden, staan we niet helemaal in het leven. Van onszelf houden is een belangrijk commitment waarbij wij van grote waarde zijn voor andere mensen. Immers, hoeveel mensen hebben moeite om zichzelf te accepteren zoals ze zijn, met andere woorden te houden van zichzelf, met de positieve en de groeipunten die iedereen wel heeft?

 

Klik hier voor ons aanbod

 

Een doodgeverfd cliché ? Hou eerst van jezelf, en dan kan je pas van een ander houden

Stel jij bijzondere strenge en vaak onhaalbare voorwaarden aan jezelf om van jezelf te houden?

We zijn vaak veel milder voor anderen dan voor onszelf. We zijn hard voor onszelf en leggen de lat veel te hoog, waardoor we gefrustreerd en ongelukkig blijven.

Hoe komt het dat we op een voorwaardelijke manier van onszelf willen houden?

Zou het kunnen zijn dat je je vergelijkt met anderen en je hierdoor kleiner maakt ? Wat levert het je op om dit nog te laten gebeuren ? Helemaal voor jezelf kiezen, betekent ook de goedkeuring van anderen niet langer nodig te hebben om jezelf okay te vinden.

Wat maakt dat je je enkel compleet voelt als je van een ander kan houden?

We zijn overtuigd dat we onszelf wel graag zullen zien, als we een partner hebben bijvoorbeeld. En toch, als je echt voor jezelf kiest en van jezelf houdt, dan krijg je onverwacht zoveel kansen naar je toe. De liefde van anderen is dan de kers op de taart. Eerst jij, en dan de ander.

Hoe is het om elke dag weer voor jouw welzijn te zorgen?

Kiezen voor jezelf is heel krachtig. Als klein kind was dit een natuurlijk “talent” als het ware. We zijn geprogrammeerd om af te hangen van de goedkeuring van anderen. Stop hiermee. Kies voor jezelf en je bewijst jezelf en anderen een dienst door dit te léven.

Jouw unieke aanpak.

Elke persoon is uniek en kampt wel eens met twijfels en uitdagingen. Ik geloof in de groeikansen van elk individu om meer uit het leven te halen. Jouw onbenutte potentieel aanvoelen is mijn talent. Jouw leefwereld in kaart brengen is als het optekenen van een landkaart. Samen leggen we deze open en kijken we wat er voor handen ligt. Wij brengen orde in jouw verwarring en kijken naar welke hendels jij nodig hebt om op een natuurlijke manier te communiceren. We bepalen wat jij wil betekenen in jouw leven én wat je wil bijdragen voor anderen. We maken jouw unieke actieplan op.
Jou stappen zien zetten, jouw ogen zien stralen, jouw resultaat zien behalen: dat is waarvoor ik dit doe !