Relaxatie Coaching

Ontdek de wijsheid van je lichaam

In Corona tijd gebeurt er van alles met ons… Herken je dit?

Ben je de verbinding met je hart kwijt?
Ben je op zoek naar rust in je hoofd?
Wil je stoppen met die angst gevoelens door de onzekere situatie?
Dan zijn de tijdens Corona Online meditaties en Online Diamond Yoga® sessies vast en zeker iets voor jou! Van zodra de huidige Corona situatie verbetert, kunnen we naast de online sessies weer ook offline samenkomen. 

Spiritualiteit betekent voor mijzelf verbinding met de aarde en de hemel. Voeten op de grond éérst! Want het is op aarde dat we leven en niet met ons hoofd in de wolken. 

Ervaar rust en flow met Diamond Yoga®

In deze intense tijden van Corona maken veel mensen zich zorgen. Mensen gaan vaak over tot een staat van angst, onzekerheid en eenzaamheid. Dit brengt veel spanning in onze geest en ons lichaam. We voelen als het ware nog amper wat er in ons omgaat. We gaan over tot comfort food of alcohol om onszelf de zogezegde rust en vooral troost te vinden. Na een tijd ervaren mensen dat dit niet de oplossing is en gaan op zoek. Diamond Yoga® brengt jou weer in de Energy Space die altijd aanwezig is als we ons daar voor openstellen… rust, flow, innerlijk weten, weer nieuwe moed krijgen, positievere blik zijn allemaal mogelijke resultaten. Probeer het minstens één keer: het kan je leven voorgoed veranderen. 

Leer opnieuw luisteren naar jouw innerlijke stem via eenvoudige meditaties

Leer opnieuw te luisteren naar jouw innerlijke stem of intuïtie. Veel zakenmensen luisteren naast naar hun verstand ook vaker en vaker naar hun intuïtie of buikgevoel.

Meditatie heeft niet alleen een positief effect op ons gemoed, maar ook op onze hersenen. Voor klachten als depressie en slapeloosheid is het aangetoond dat meditatie evenveel effect kan hebben als medicatie, zonder de vervelende bijwerkingen. Het effect van meditatie is dat je je beter kan concenteren en vaak ook beter kan omgaan met emoties. Sleutelwoord in meditatie is de ademhaling die we als een buddy eren en aandacht geven.  Je kan beter je aandacht aan taken houden, en als je afgeleid wordt,  dit beter opmerken en hun aandacht terug kunnen brengen. 

Interesse in gemakkelijk aan te leren Diamand Yoga Sessies  Online ?

Boek hier meteen 

Wat kan ik verwachten van Diamond Yoga®?

Sleutelwoord is eenvoudDiamond Yoga® omvatten eenvoudige bewegingen voor meer flow, rust en transformatie in het leven.  Je hebt geen specifieke ervaring of kwaliteiten nodig om deze bijzondere vorm van yoga te beoefenen. Wat wel nodig is, is je bereidheid iets nieuws uit te proberen en te ervaren wat het met je lichaam en geest doet. Mensen met fysieke klachten kunnen deze vorm van yoga absoluut beoefenen. Via Diamond Yoga® leer je naast de zachte bewegingen, de Energy Space te ervaren. Die Energy Space is een dimensie die even aanwezig is als de zuurstof die wij inademen. Probeer het na het lezen van deze tekst meteen uit: Ontspan jezelf, sta in positie voor enkele minuten en laat je meedrijven in de Energy Space: open, ontvankelijk voor wat er in het hier en nu gebeurt in jouw realiteit, jouw leven. 

Wat kan ik verwachten van de deVijfklaver® meditaties?

Veel mensen denken dat mediteren stilzitten is op een berg en ver weg van de realiteit, het dagelijks leven. Niks is minder waar. Meditatie leert jou in het hier en nu te zijn, en de antwoorden binnen in jezelf te vinden door stil te worden, je gedachten leren managen i.p.v. op elke gedachte in te haken en je daarin te verliezen als een gps die tielt slaat. Meditatie kan in allerlei vormen: met muziek, al drummend, al staand, al liggend en al wandelend. Je zal verschillende vormen van meditatie ontdekken bij deVijfklaver die zowel online als offline worden gegeven. In tijden van Corona gaan die buiten door, en ook buiten tijden van Corona, naast in de praktijk of een grotere zaal bij een groter aantal deelnemers. Online is handig omdat je dan elke keer de video kan gebruiken. Het is aanbevolen om elke dag een meditatie te doen,  en deze kan al beginnen met maximaal 5 minuten als je niet veel tijd hebt, of het helemaal nieuw voor je is. Stel je ervoor open en wees nieuwsgierig als een kind!

Interesse in direct toepasbare Online Meditatiesessies ?

Boek Hier meteen

 

Vertrouw in de wijsheid van je hart en je lichaam.

Ons lichaam is ons enige voertuig in dit leven. Je hoort het vaker: een auto kan je vervangen, een lichaam niet. Ons lichaam zit zo mooi in elkaar, alles is perfect. Het lichaam heeft een zachte stille stem, jouw hart, én als je hiernaar luistert en ernaar handelt, dan kan je zaken zoals oververmoeidheid, depressieve gevoelens, een maalstroom van het denken en ja ook een burn out vermijden.

Hou van je lichaam, je hebt er slechts één

Wij mensen zijn zo kritisch over hoe we eruit zouden moeten zien. Weet je, we zijn helemaal perfect zoals we zijn. Onszelf aanvaarden zoals we zijn is één van de stappen binnen Methode Devijfklaver.®

Gebruik jouw adem als GPS

Observeer verschillende keren per dag hoe het gesteld is met je ademhaling. Als ik dit vraag, geef je je wellicht meteen op de kop. Je weet of je weet het niet, onze natuurlijke ademhaling zit in de buik. Als je niet weet hoe dit gaat, kijk naar een slapende baby. Die hoeven niet na te denken of ze hoog in de borst of in de buik ademen.

Het hier en nu

Door met je lichaam te werken, of je het nu wil of niet, je komt in een soort ontspanning en rust in je lijf en vanuit die soort van tijdloosheid, ben je zo diep aanwezig in het nu. Het nu waar alles goed is zoals het is.

Hoofd, hart en buik

We hebben ons hoofd nodig om te denken. Ons hart leert ons te voelen en onze buik geeft ons de taal van de intuïtie. Vanuit die intuïtie gaan we op een geweldloze manier, los van het ego, communiceren met onszelf  en van daaruit met onze omgeving.

De wijsheid van lichaamstaal

Lichamen kan je lezen ja! Dat leer je bij de Methode Devijfklaver®. Wist je dat lichaamstaal bestaat uit lichaamshouding, intonatie van de stem en daarvan is 5 % verantwoordelijk voor de woorden ? Als je lichaamstaal congruent zijn met wat je zegt, straal je dat naar buiten uit en komen conflicten veel minder op je pad.

Draag zorg voor jezelf, elke dag opnieuw!

Graag bied ik jou verschillende mogelijkheden aan om een cranio sacraal therapie coachingsessie te genieten met een persoonlijke lidkaart. De duurtijd van een sessie is 120 minuten. Tijd is nodig voor onze mind en ons lichaam om aan te komen, de behandeling en de coaching te beleven en in alle rust huiswaarts te keren.

 

Dit vertellen de cliënten over Caroline in haar praktijk deVijfklaver

Caroline heeft mij laten inzien dat zolang ik mijzelf geen geluk gun, ik dat uitstraal naar mijn omgeving. Ik zou mensen die het emotioneel moeilijk hebben en nood hebben aan een juiste en sterke begeleiding om weer te kunnen en durven genieten van het leven, zeker naar Caroline van deVijfklaver doorsturen.
Ik ben tevens veel over mijzelf te weten gekomen, waarom ik in bepaalde situaties op een specifieke manier reageer. De manier van open vragen stellen tijdens de sessie gaf mij zelf inzicht en het vertrouwen dat ik mijn doel zal bereiken

Anja, 46 jaar

Bediende