Kijk met een positieve bril naar jezelf.

NIeuwe perspectieven. Positief Zelfbeeld. Persoonlijke vrijheid.
Rotsvast jezelf blijven wat er ook gebeurt.

Heb je er genoeg van jezelf steeds opnieuw te vergelijken met andere mensen ?

Als je jezelf vergelijkt met anderen, dan ontneem je jezelf de kans om in actie te komen en jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je groeit als mens door jouw beslissingen te nemen en ervoor te gaan. Het begint bij een besluit en daarop volgt jouw actie. En van daaruit zet jij weer volgende stappen die jou elke keer weer succeservaringen geven om verder door te gaan.

Klik hier verder voor ons aanbod.

 

Hoe kijk jij naar jezelf ?

Wat maakt dat je je onzeker blijft over jezelf ?

Je eigen beslissingen nemen zonder dat je aan een aantal mensen vraagt wat nu de beste is, is volwassen en krachtig. Hoe meer je daarvoor kiest, hoe meer je beseft dat je jezelf in het verleden onnodige onzekerheid en angst gaf.

Hoe is het een beslissing te nemen terwijl niemand achter jou staat ?

Neem beslissingen en kijk vooruit. Je gaat recht op je doel af. Laat je niet meer afleiden door de mening van anderen en jouw eigen innerlijke gesprekken, die jou meestal vertellen dat die groeikeuzes te veel risico inhouden.

Wat maakt dat je zo snel wankelt in jouw zelfbeeld ?

Er is tijd nodig om te veranderen tot je fundament. Vaak ben je niet volhardend genoeg en bij de minste tegenwind haak je af en stap je opnieuw in je oude patronen. Zo kies je voor comfort in plaats van voor groei.

Hoe is het om jou los te maken van jouw gedachten ?

Je bent niet je gedachten, e hebt ze. Je bent snel geneigd om jouw gedachten voor waarheid aan te zien. Ontleen hier jouw identiteit niet aan! Dat betekent dat je ze onmiddellijk kan veranderen. Zet deze stap nu. Het werkt, altijd.

Authenticiteit

Wat is het goed om elk onze eigen authenticiteit te leven. Wat authenticiteit betekent, is voor elk van ons verschillend. Ook dat is authentiek zijn! Het brengt diversiteit en beweging in het leven. Deel je ervaringen met elkaar en ontdek dat je  vaak over dezelfde struikelblokken valt.
En eigenlijk zijn het geen struikelblokken. Ik leer jou ze te zien als uitdagingen en groeikansen. Een moeilijke of lastige leer ervaring is als een cadeau in een lelijk papier. Wees niet terughoudend en doe het pakje open. Daarin zit een wereld waarin je zoveel leert over jezelf, de ander en het leven op zich. Het is een ware ontdekkingsreis. Beleef er plezier aan, in lief en leed. Verbind je met andere mensen want er is te veel afgescheidenheid in de wereld. Ervaar het gevoel dat je sàmen mensen bent. Verbind jouw authenticiteit met de andere mensen hùn uniek zijn. Wees oprecht jezelf.