Communiceer authentiek.

Zelfvertrouwen. Verbinding. Praten vanuit je hart.
Krijg zelfvertrouwen door een heldere en krachtige communicatie.

Heb je er genoeg van kansen in je leven te missen omdat je je niet duidelijk kan uitdrukken?

Ja, je kan dit leren ! Om te weten wat je precies wil communiceren, is het belangrijk te weten wat jij écht wil. Je neemt persoonlijk leiderschap in. Je laat je niet meer domineren door mensen die op een overdonderende manier communiceren. Durf jouw mening geven op een duidelijke manier.

 

Klik hier voor ons aanbod

 

Krachtige communicatie, hoezo?

Wat maakt dat je nu nog onzeker bent over jouw communicatie ?

Je mening niet durven geven is vaak gelinkt aan een onzekere houding. Door stap voor stap te leren duidelijk communiceren, boek je winst voor jouw eigenwaarde en zelfrespect.

Hoe komt het dat je je laat overdonderen door dominante mensen ?

Zou het kunnen zijn dat je je vergelijkt met anderen en je hierdoor kleiner maakt ? Wat levert het je op om dit nog te laten gebeuren ? Beslis dat het nu stopt.

Wat maakt dat je denkt dat je nooit goed zal kunnen communiceren ?

Vaak zijn we zo vol van onze overtuigingen en dit kan er één van zijn. Communiceren kan je echt leren. Wat nodig is, dat jij dat echt wil omdat je echt wil begrepen worden.

Hoe is het om duidelijk en krachtig te communiceren met anderen ?

Als je jouw mening op een duidelijke en heldere manier durft te geven, dan creëer je duidelijkheid naar anderen toe. Hierdoor kan je je echt verbinden met andere mensen, zowel privé als zakelijk. En dat geeft jou veel zelfvertrouwen!

Jouw unieke aanpak.

Elke persoon is uniek en kampt wel eens met twijfels en uitdagingen. Ik geloof in de groeikansen van elk individu om meer uit het leven te halen. Jouw onbenutte potentieel aanvoelen is mijn talent. Jouw leefwereld in kaart brengen is als het optekenen van een landkaart. Samen leggen we deze open en kijken we wat er voor handen ligt. Wij brengen orde in jouw verwarring en kijken naar welke hendels jij nodig hebt om op een natuurlijke manier te communiceren. We bepalen wat jij wil betekenen in jouw leven én wat je wil bijdragen voor anderen.
Via een gepersonaliseerd coachingstraject  gaan we samen aan de slag om jouw leven te transformeren. Je wordt je bewust van waarom je doet wat je doet en hoe je dat kan veranderen. Je kan er ook voor kiezen om eerst een workshop bij te wonen.