Intake gesprek

Krijg in een diepgaand gesprek de handvaten voor jouw volgende actie.

Heb je een dringende coaching vraag en heb je niet meteen de intentie om een traject te volgen?

Dankzij DEVIJFKLAVER Methode met de 5 pijlers én de expertise van Caroline, is het snel duidelijk over welke pijler jouw vraag gaat en pakken we dit sito presto aan.

Wat is er mogelijk tijdens een losse sessie?

Wanneer is een losse sessie nuttig?

Je hebt geen tijd of op dit moment genoeg motivatie om een langer traject aan te gaan en je wil toch een eerste sluier opgelicht zien in jouw huidige situatie.

Is mijn probleem dan helemaal opgelost?

Nee, dat is niet zo. Wel zal je inzicht krijgen in welke eerste stap je kan zetten naar een positievere situatie. 

Wat als ik beslis toch een traject aan te gaan?

Dat is zeker mogelijk. Voor een engagement vraag ik van jou een Kom-In-Actie Scan. 

Kan jij me al in één sessie een inzicht geven welke problemen ik eerst aanpak?

 Samen kijken we welke vraag voor nu dringend is. Na de sessie is duidelijk welke volgende stap nodig is voor jou. Dit gesprek kan ook meteen als intake gesprek beschouwd worden. 

Welke koers wil jij varen?

Jij bent uniek! Er bestaat geen gebruiksaanwijzing van  DEVIJFKLAVER® naast de 5 pijlers, hoe jouw coaching vorm krijg. Jij bent uniek, en jij krijgt aldus een unieke coaching!

Groei in zelfvertrouwen en kom voor je eigen mening op.

Leren opkomen voor je eigen mening doe je op een verbindende manier. Assertiviteit heeft niet te maken met agressieve taal.  Wil jij echt begrepen worden, dan is het belangrijk om op te komen voor jouw eigen mening.

Geloof het of niet, jouw eigen mening uiten geeft energie !

Je ontwikkelt hierdoor een positief zelfbeeld en jouw ogen stralen vertrouwen uit en goesting om je leven in eigen handen te nemen. Oefening baart kunst, spreken is goud. Jezelf uitdrukken in jouw unieke identiteit inspireert anderen !

Leer op elk moment in je leven duidelijker communiceren.

Pak jouw uitdagingen aan en groei ! Een mens is gemaakt om te groeien en het allerbeste uit zichzelf te halen. Een mens is gemaakt om op weg te gaan en zich te verbinden met anderen. Duidelijk communiceren is ook oprecht leren luisteren.

Breek los uit de gevangenis van de taal.

Doorbreek de behoefte om te voldoen aan de mening van anderen. Als jij snel antwoorden wil geven in een situatie, ben je vaak niet in verbinding met jezelf. Vertragen in denken is hier de sleutel.

Maak van jouw communicatie een win-win verhaal. Altijd.

Respecteer elkaars eigenheid en luister met volle aandacht naar elkaar. Van daaruit filter je samen een win-win oplossing. Pas dit toe voor nu en altijd.

Het leven houdt van jou.

Elke persoon is uniek en kampt wel eens met twijfels en uitdagingen. Ik geloof in de groeikansen van elk individu om meer uit het leven te halen. Jouw onbenutte potentieel aanvoelen is mijn talent. Jouw leefwereld in kaart brengen is als het optekenen van een landkaart. Samen leggen we deze open en kijken we wat er voor handen ligt. Wij brengen orde in jouw verwarring en kijken naar welke hendels jij nodig hebt om op een natuurlijke manier te communiceren. We bepalen wat jij wil betekenen in jouw leven én wat je wil bijdragen voor anderen. We maken jouw unieke actieplan op.
Jou stappen zien zetten, jouw ogen zien stralen, jouw resultaat zien behalen: dat is waarvoor ik dit doe !