Verbindende fotografie bij Caroline van deVijfklaver

Wil je unieke en originele foto’s laten maken waarbij er terug wordt gegaan naar de essentie? Dan is de verbindende fotografie van deVijfklaver te Ronse iets voor jou. Mijn naam is Caroline Geirnaert en als gepassioneerde fotografe haal ik het beste in je naar boven en creëer ik eerlijke beelden die raken. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij mij terecht voor een sessie verbindende fotografie.

Eerlijke beelden die raken

Vandaag de dag hebben mensen moeite om zichzelf te zijn of hebben ze een gebrek aan zelfliefde. Als fotografe breng ik hier met mijn verbindende fotografie verandering in. Ik maak op natuurlijke manier jouw natuurlijke zijn los. Ook al vind je van jezelf dat je er niet mag zijn, dat je niet knap genoeg bent, dat je niet op “foto plakt”… elke keer weer verras ik mensen met een foto die hen diep raakt en waar ze dolgelukkig mee zijn.

Hoe gaat verbindende fotografie bij deVijfklaver in zijn werk?

Voordat ik jou ga fotograferen, ga ik eerst in gesprek met jou en luister ik naar wat je nodig hebt en wat je verlangen is. Daarna kies jij waar jij gefotografeerd wil worden: dat kan bij jou thuis, of op een andere plek die jij kiest. Tijdens de fotosessie breng ik als fotografe jouw unieke uitstraling, die tijdens het gesprek tot uiting is gekomen, in beeld.

Bovendien kies je zelf of je foto’s in kleur of zwart-wit wilt laten maken en in welk formaat je de print wilt ontvangen. Hierdoor zorg ik voor een project volledig op maat.

“Word wie je bent, er zijn al genoeg copycats!”

Verbindende fotografie voor onderneming en particulier

Voor iedereen

Zowel particulieren als ondernemingen te regio Oost-Vlaanderen kunnen mij als fotografe inschakelen. Je kan bij deVijfklaver terecht voor foto’s maar ook voor video’s om bijvoorbeeld jezelf voor te stellen, of om te leren hoe je je gedraagt voor de camera. Ik zorg ervoor dat je helemaal los komt, en durft te tonen wie je bent.

Als onderneming

Ook als onderneming kan je bij deVijfklaver terecht voor een verbindende fotoshoot van je team of voor foto’s ter vervanging van saaie stockfoto’s. Ik ga graag met je op pad voor beelden op maat van jouw bedrijf.

Authenticiteit

In onze maatschappij willen mensen authenticiteit. Dankzij verbindende fotografie help ik jou te tonen wie jij werkelijk bent in al je puurheid en echtheid. Worden wie je bent is het motto van deVijfklaver, er zijn al genoeg copycats!