Stilstaan bij jezelf met Coaching in de Natuur

Innerlijke Rust. Nieuwe Inzichten. Daadkracht.

Vertrouw op de antwoorden binnen jezelf.

De positieve invloed van de natuur

Door je lichaam in beweging te brengen, neem je als vanzelf afstand van je denken.

Sta sterker in het leven

Leer stevig als een boom in het bos staan. Een boom groeit traag maar gestaag.

Bereik stapsgewijs jouw doelen

Alles begint met de eerste stap. De natuur helpt je om bewust om je heen te kijken.

Vergroot je zelfinzicht

Neem geregeld afstand van je omgeving. Vertoef in de natuur en krijg zicht in jezelf.

Zorg voor jezelf. Laad je batterijen op in de natuur.

Heb je er genoeg van elke keer weer in het “rood” te gaan met jouw energie?

Je leert je af te stemmen op je lichaam en de beste plek is in de natuur. Hippocrates zei het al : “Walking is man’s best medicin.” Misschien gaat het jou goed af om zicht in jezelf te krijgen binnenin een coachingtraject. Toch geef ik jou de ervaring mee in de natuur, om van hieruit ook met jezelf aan de slag te gaan. Je (her)ontdekt de natuurlijke connectie die wij als mens hebben met de natuur.

De impact van de natuur op jou als mens.

Wat maakt dat je geen innerlijke rust ervaart?

Je raakt innerlijk in de war wanneer je de antwoorden buiten jezelf zoekt. Je voelt bijna non-stop onrust, en van daaruit kom je amper in beweging in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Wat doet het met jou als je je verbindt met de natuur ?

Wanneer je om je heen kijkt in de natuur, bijvoorbeeld een bos, dan zie je de perfectie in de imperfectie van de natuur. Hier en daar liggen gebroken takken en bomen die geraakt werden door stormweer. Heb jij al ooit gezegd in een bos:” Wat lelijk is het hier met al die rommel.” Toch ?

Wat maakt dat je negatieve ervaringen als moeilijk bestempelt ?

Negatieve gedachten lokken soms negatieve ervaringen uit. Ons denken is zo krachtig! Sta met zelfvertrouwen in het leven en kies voor de kracht van positief denken. Van daaruit zal je anders omgaan met uitdagingen in je leven, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Hoe is het om meer zelfinzicht cadeau te krijgen van de natuur ?

In de natuur breng je jouw lichaam op een natuurlijke manier in beweging. Je komt uit je hoofd en maakt verbinding met jezelf. Vaak krijg je heldere inzichten over zaken die je bezighouden in je leven, of over jezelf. Dit is een heel bijzondere en leerrijke ervaring. Zet je positieve bril op en geniet van het leerproces.

 De antwoorden heb je al.

We zoeken de antwoorden buiten onszelf, en toch als we heel eerlijk naar onszelf kijken, dan wéten we exact welke stappen we dienen te zetten op weg naar meer zelfinzicht. Je bereikt altijd je doelen, als je niet meer terughoudend bent naar jezelf toe. Onderweg besef je tekens weer dat alles begint bij de eerste stap. Ga uit je hoofd en beweeg je lijf. Doe wat je moet doen. Zo eenvoudig is het.

Sta stil bij jezelf en trek de natuur in.

Kom tot zelfinzicht door uit je denken te gaan. De beste manier is door de natuur in te trekken: bos, park, zee of je eigen tuin. Het is bijzonder telkens weer te ervaren dat je met een hoofd vol vragen, je tot rust komt in de natuur.

De grootste krachtbron ben jij zelf.

Je slaagt de kracht in jezelf te vinden én te behouden. Dit geeft zoveel positieve energie waardoor jij groeit in zelfvertrouwen. De zelftwijfel is verleden tijd. Je laat het achter jou en kijkt vooruit, vol vertrouwen.

Wees jezelf, er zijn al genoeg copycats.

In het bos zie je verschillende bomen: grote, kleine, omgevallen bomen, bomen met mos, met klimop…heb jij al ooit twee identieke bomen gezien? Van waaruit wil jij jezelf kleiner maken door je te vergelijken met anderen ? Kan dit een excuus zijn om te doen wat je dient te doen?

Zet nieuwe inzichten om in daadkracht.

Nieuwe inzichten doen niks als je er niet mee aan de slag gaat. Kom in actie en je boekt altijd resultaat. Stap uit de vicieuze cirkel van beginnen en stoppen, en weer beginnen en stoppen. Dit is heel vermoeiend en leidt tot niks.

Stel jezelf de vraag: waarom doe ik wat ik doe?

Voel je dat je in een wirwar komt in je hoofd, stel je dan de vraag: “Waarom doe ik wat ik doe?” En “Wat levert mij dit gedrag op?” Ook “Hoe kan ik het anders aanpakken?” Van negatieve gedachten naar een positieve kijk op jezelf en de gebeurtenissen in je leven.

De eerste stap.

In mijn leven heb ik veel geleerd.  Het leven is eigenlijk heel eenvoudig. Je maakt het vaak ingewikkelder dan het nodig is. Je weet nù zo zeker dat je meer uit je leven wil halen. Talloze boeken beschrijven de issues waar veel mensen mee worstelen: op zoek naar zichzelf, knagende onzekerheid, voortdurende zelftwijfel, problemen met zelfacceptatie, moeilijkheden met goede communicatie en van zichzelf houden, dit alles lijkt voor hen onmogelijk. Blijf je hangen in het verleden ? Dit kan een excuus zijn om niet naar jezelf en je leven te kijken.
In je hoofd wéét je dat alles begint bij jezelf en de enige die hier volle verantwoordelijk in draagt, ben jijzelf. Haal alle franjes weg en kijk eerlijk naar jezelf. Herontdek je ware zelf, wees gelukkig met jezelf en creëer een nieuw zelfbeeld. Maak deze beslissing. Ga ervoor, en geniet van het onderweg zijn.

Neem de eerste stap naar jezelf.

Boek een 1:1 gesprek

In een eerste gesprek luister ik naar jouw vragen. We bepalen welke resultaten je wil behalen en welke acties daar tegenover staan. Daarna bespreken we jouw unieke traject bij DEVIJFKLAVER®.

i

Welk traject past bij jou

Jouw tijd is belangrijk. Elke situatie is anders en daarom kunnen wij niet anders dan op jouw maat werken. Ik doe er alles aan om jou tijd te laten winnen omdat ik weet wat tijd verliezen is. Het resultaat is het belangrijkste.

Jouw resultaat

Vanuit zelfinzicht tot daadkracht komen is ons einddoel. Ben duidelijk naar anderen toe en neem het heft in handen, voor eens en altijd.  Elke mijlpaal op je afgelegde weg neem je mee voor de rest van je leven. Kies vandaag voor jezelf.

Avondtraining "Onzekerheid versus Zelfvertrouwen"

Tijdens deze avondtraining leer ik jou te kijken naar jezelf en je gevoelens van onzekerheid mee te nemen om uit te leren. Je gaat praktisch aan de slag, want ervaring opdoen is de beste leerschool. Je kent vast genoeg theorieën en wellicht lees je veel boeken. We gaan praktisch en interactief aan de slag. Je wordt gevraagd jezelf als voorbeeld mee te nemen tijdens deze avond, want hier haal je het meeste uit .  Ben je een verlegen of onzeker persoon, dan is deze avond een absolute aanrader!

Meer info

Prijs: 30€

Locatie: Devijfklaver in Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Vooraf inschrijven verplicht.

Betaling cash de dag zelf.

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

Dagtraining " Natuurlijke Communicatie in de praktijk".

Resultaat van deze opleiding is durven uitkomen voor je eigen mening. Je krijgt inzichten in jouw belemmerende overtuigingen. Met een heldere syllabus uitgewerkt specifiek op dit onderwerp,  met realistische voorbeelden in een vertrouwelijke groep.  Een gezonde lunch inbegrepen en gezonde snacks in de pauzes.  Inbegrepen een terugkomnamiddag.

Meer info

Een interactieve dag afgewisseld met theorie en praktijk over duidelijke communicatie. Je krijgt een syllabus mee van de materie die je kan blijven gebruiken. Het is een basis die we leggen rond duidelijke communicatie waarin ook durven opkomen voor je mening, duidelijker en krachtiger leren communiceren, aan bod komen. In comfortabele situaties is het dikwijls gemakkelijk om je te uiten, en hoe doe je dit in uitdagende situaties ? Je brengt je praktische dagelijkse voorbeelden in en daar gaan we mee aan de slag.

Jouw investering: 195 euro

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

Vrouwen Weekend "Stilstaan bij jezelf"

Tijdens dit weekend ontmoet je jezelf in een veilige groep samen met andere vrouwen. Je laat alle oordeel en innerlijke gesprekken los zijn voor wat ze zijn. Je neemt jezelf mee en tegelijk laat je je verhaal los. Je komt er als puur mens. Het is op zich niet belangrijk wat je doet in je leven, wel wie jij in essentie bent als vrouw. Dit is een weekend voor vrouwen die de spiegel voor zichzelf durven te houden. Dit weekend gaat door in de natuur, elke keer op een andere plaats. Dit weekend kan doorgaan in België, Nederland of Frankrijk.

Meer info

Misschien is dit helemaal niks voor jou. Misschien wil jij een gezellig weekend samen met andere vrouwen, waarbij je gezellig eet en wat spreekt met elkaar.
Dit is het dus niet. De opzet is dat je eerlijk naar jezelf kijkt, waarbij veiligheid en vertrouwelijkheid een absolute must is. Kan je dit niet garanderen, dan zal dit weekend niks voor jou zijn.

Om te kunnen deelnemen, is een intakegesprek vooraf nodig.

Jouw investering: 697 euro all in

Lokatie: wordt tijdig vooraf doorgegeven

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

VIP jaartraject 1:1

Een jaar lang coach ik jou naar jouw resultaat. Gegarandeerd resultaat. We sturen bij waar nodig tijdens het traject. Ik stap naast je mee, en toon jou wat jij nog niet ziet van jezelf. Ik leer jou duidelijker en krachtiger communiceren. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.  Wekelijks komen we samen zodat jij groeit en verder evolueert, waarbij je een stevig fundament legt voor jouw leven, zowel op werkvlak als op persoonlijk gebied. Een leven waar je vol zelfvertrouwen in staat. Een leven waar zelftwijfel tot het verleden behoort. Je staat zelfzeker in het leven en accepteert jezelf meer en meer zoals je bent.

Meer info

Vooraleer we beslissen om samen te werken, hebben wij een 1:1 gesprek met elkaar. Daarbij luister ik naar jouw vraag en overleggen we samen of wij aan de slag kunnen gaan.

Investering: wordt tijdens het gesprek besproken

Factuur nodig ?

Meld het bij je beslissing als je van start gaat met de VIP Coaching.

Een vraag ? 
Ik help je graag.

Privacybeleid

Werkboek: vind de weg terug naar jezelf van Caroline Geirnaert - Devijfklaver®

Download Werkboek: Vind de weg terug naar jezelf

Tof! Kijk even in je inbox om het E-book te downloaden.