Stilstaan bij jouw essentie.

Innerlijke Rust. Nieuwe Inzichten. Daadkracht.

Vertrouw op de antwoorden binnen jezelf.

Zorg voor jezelf. Laad je batterijen op in de natuur.

Heb je er genoeg van elke keer weer in het “rood” te gaan met jouw energie?

Je leert je af te stemmen op je lichaam en de beste plek is in de natuur. Hippocrates zei het al : “Walking is man’s best medicin.” Misschien gaat het jou goed af om zicht in jezelf te krijgen binnenin een coachingtraject. Toch geef ik jou de ervaring mee in de natuur, om van hieruit ook met jezelf aan de slag te gaan. Je (her)ontdekt de natuurlijke connectie die wij als mens hebben met de natuur.

De impact van de natuur op jou als mens.

Wat maakt dat je geen innerlijke rust ervaart?

Je raakt innerlijk in de war wanneer je de antwoorden buiten jezelf zoekt. Je voelt bijna non-stop onrust, en van daaruit kom je amper in beweging in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Wat doet het met jou als je je verbindt met de natuur ?

Wanneer je om je heen kijkt in de natuur, bijvoorbeeld een bos, dan zie je de perfectie in de imperfectie van de natuur. Hier en daar liggen gebroken takken en bomen die geraakt werden door stormweer. Heb jij al ooit gezegd in een bos:” Wat lelijk is het hier met al die rommel.” Toch ?

Wat maakt dat je negatieve ervaringen als moeilijk bestempelt ?

Negatieve gedachten lokken soms negatieve ervaringen uit. Ons denken is zo krachtig! Sta met zelfvertrouwen in het leven en kies voor de kracht van positief denken. Van daaruit zal je anders omgaan met uitdagingen in je leven, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Hoe is het om meer zelfinzicht cadeau te krijgen van de natuur ?

In de natuur breng je jouw lichaam op een natuurlijke manier in beweging. Je komt uit je hoofd en maakt verbinding met jezelf. Vaak krijg je heldere inzichten over zaken die je bezighouden in je leven, of over jezelf. Dit is een heel bijzondere en leerrijke ervaring. Zet je positieve bril op en geniet van het leerproces.

 De antwoorden heb je al.

We zoeken de antwoorden buiten onszelf, en toch als we heel eerlijk naar onszelf kijken, dan wéten we exact welke stappen we dienen te zetten op weg naar meer zelfinzicht. Je bereikt altijd je doelen, als je niet meer terughoudend bent naar jezelf toe. Onderweg besef je tekens weer dat alles begint bij de eerste stap. Ga uit je hoofd en beweeg je lijf. Doe wat je moet doen. Zo eenvoudig is het.

Sta stil bij jezelf en trek de natuur in.

Kom tot zelfinzicht door uit je denken te gaan. De beste manier is door de natuur in te trekken: bos, park, zee of je eigen tuin. Het is bijzonder telkens weer te ervaren dat je met een hoofd vol vragen, je tot rust komt in de natuur.

De grootste krachtbron ben jij zelf.

Je slaagt de kracht in jezelf te vinden én te behouden. Dit geeft zoveel positieve energie waardoor jij groeit in zelfvertrouwen. De zelftwijfel is verleden tijd. Je laat het achter jou en kijkt vooruit, vol vertrouwen.

Wees jezelf, er zijn al genoeg copycats.

In het bos zie je verschillende bomen: grote, kleine, omgevallen bomen, bomen met mos, met klimop…heb jij al ooit twee identieke bomen gezien? Van waaruit wil jij jezelf kleiner maken door je te vergelijken met anderen ? Kan dit een excuus zijn om te doen wat je dient te doen?

Zet nieuwe inzichten om in daadkracht.

Nieuwe inzichten doen niks als je er niet mee aan de slag gaat. Kom in actie en je boekt altijd resultaat. Stap uit de vicieuze cirkel van beginnen en stoppen, en weer beginnen en stoppen. Dit is heel vermoeiend en leidt tot niks.

Stel jezelf de vraag: waarom doe ik wat ik doe?

Voel je dat je in een wirwar komt in je hoofd, stel je dan de vraag: “Waarom doe ik wat ik doe?” En “Wat levert mij dit gedrag op?” Ook “Hoe kan ik het anders aanpakken?” Van negatieve gedachten naar een positieve kijk op jezelf en de gebeurtenissen in je leven.

De eerste stap.

In mijn leven heb ik veel geleerd.  Het leven is eigenlijk heel eenvoudig. Je maakt het vaak ingewikkelder dan het nodig is. Je weet nù zo zeker dat je meer uit je leven wil halen. Talloze boeken beschrijven de issues waar veel mensen mee worstelen: op zoek naar zichzelf, knagende onzekerheid, voortdurende zelftwijfel, problemen met zelfacceptatie, moeilijkheden met goede communicatie en van zichzelf houden, dit alles lijkt voor hen onmogelijk. Blijf je hangen in het verleden ? Dit kan een excuus zijn om niet naar jezelf en je leven te kijken.
In je hoofd wéét je dat alles begint bij jezelf en de enige die hier volle verantwoordelijk in draagt, ben jijzelf. Haal alle franjes weg en kijk eerlijk naar jezelf. Herontdek je ware zelf, wees gelukkig met jezelf en creëer een nieuw zelfbeeld. Maak deze beslissing. Ga ervoor, en geniet van het onderweg zijn.

Scroll verder onder deze introductie naar het aanbod.

VIP traject

In een eerste gesprek luister ik naar jouw vragen. We bepalen welke resultaten je wil behalen en welke acties daar tegenover staan. Daarna bespreken we jouw unieke traject bij DEVIJFKLAVER®.

i

Trainingen

Jouw tijd is belangrijk. Elke situatie is anders en daarom kunnen wij niet anders dan op jouw maat werken. Ik doe er alles aan om jou tijd te laten winnen omdat ik weet wat tijd verliezen is. Het resultaat is het belangrijkste.

Valies-Coaching®

Vanuit zelfinzicht tot daadkracht komen is ons einddoel. Ben duidelijk naar anderen toe en neem het heft in handen, voor eens en altijd.  Elke mijlpaal op je afgelegde weg neem je mee voor de rest van je leven. Kies vandaag voor jezelf.

 

Krachtige en duidelijke Communicatie - kosteloze avondtraining 30/11/2018 van 19.30 tot 21.00

Herken je dit ?

  • Merk jij op dat je dikwijls verkeerd begrepen wordt?
  • Vind jij het moeilijk om op een rustige manier je mening uit te drukken?
  • Denk jij vaak dat communiceren niet voor jou is weggelegd?

Wil jij

  • Verbinding maken met de anderen?
  • Een vergadering kunnen leiden?
  • Een betere communicatie met je kinderen en familie?

Op deze avond krijg je een praktische introductie in de do's en de don'ts van communicatie. Als NLP Master en Non Violent Communication Coach neem ik je op een verstaanbare manier mee in de belangrijkste wereld die er bestaat: communicatie!

Meer info

 

Wanneer ? 30 november 2018

Tijdstip ? van 19.30 tot 21.00u

Investering: jouw tijd, commitment om te leren en interesse om beter te leren communiceren

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via onderstaande knop.

Relaxatie  voor ondernemers "Laad je met rust" - 1 dag

Herken je dat bij jezelf ? Je bent een gedreven ondernemer en gaat maar door in je acties voor jouw onderneming. Op een bepaald moment ga je in het rood, en merk je op bij jezelf dat je je moet inspannen om te ontspannen. Daarbij merk je dat ontspannen een grote issue wordt.
Tijd nemen om te ont-spannen is geen tijdverlies!  Je batterij opladen doet je tijd winnen, ook al denk je dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Vanuit die tijd dat jij je laat begeleiden op een professionele manier, boek jij resultaat in jouw bedrijf en je persoonlijke leven omdat je meer focus hebt vanuit een besef dat innerlijke rust oplevert voor jou én jouw omgeving.

Meer info

De ervaring leert mij dat mensen tot in-zicht komen, nieuwe stappen zetten.
Dit gebeurt o.a. het best in onze natuurlijke habitat, ja buiten! Het Muziekbos, aan de voet van de praktijk van Devijfklaver®, is de ideale plek hiervoor. Er wordt verzocht je mobiele telefoon de ganse dag op vliegtuig stand te zetten en niet mee te nemen naar het  bos, noch in de praktijk bij de meditaties en andere activiteiten.
We starten de dag elk met onze eigen intentie.

Startuur: 9.30u - welkom vanaf 9.00
Einduur: tussen 17.30 en 18.00u
Kledij: neem je wandelkledij en goede stapschoenen mee zodat je je hier kan omkleden
Inbegrepen: gezonde lunch, glutenvrij en lactose vrij is mogelijk verse soep en andere dranken, gezonde versnaperingen voor pauzes aanwezig
Schrijf- en ander materiaal: hier aanwezig

Jouw investering: 300€
Aantal deelnemers: maximum 12

Locatie: Devijfklaver® in de Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Vooraf inschrijven en betalen via storting. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid een factuur aan te vragen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Leer jezelf graag zien - 10 stappen traject

Tijdens deze 10-daagse ontmoet je jezelf in een veilige groep. Je laat alle oordeel en innerlijke gesprekken los zijn voor wat ze zijn. Je neemt jezelf mee en tegelijk laat je je verhaal los. Je komt er als puur mens. Het is op zich niet belangrijk wat je doet in je leven, wel wie jij in essentie bent als mens. Dit is een weekend voor degenen die de spiegel voor zichzelf durven te houden en oprecht willen groeien. De jaartraining gaat door bij Devijfklaver.

Meer info

Misschien is dit helemaal niks voor jou. Misschien wil jij een gezellige tijd doorbrengen met anderen, waarbij je gezellig eet en wat spreekt met elkaar. Deze training is een transformatie proces, als jij daar klaar voor bent.
Dit is het dus niet. De opzet is dat je eerlijk naar jezelf kijkt, waarbij veiligheid en vertrouwelijkheid een absolute must is. Kan je dit niet garanderen, dan zal deze 10 daagse niks voor jou zijn.

Om te kunnen deelnemen, is een intakegesprek vooraf nodig.

Start: 9.30u tot 18.00
Zijn wij een match ? Om deel te kunnen nemen, maken wij vooreerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

VIP traject 1:1

Via een stappenplan breng ik  jou van A naar B. Jij komt standvastig in actie en blijft in actie ,én houdt jouw resultaat momentum. Een jaar lang sta jij aan het roer en vaar ik met jou mee naar jouw resultaat van A naar B. Gegarandeerd resultaat. We sturen bij waar nodig tijdens het traject. Ik stap naast je mee, en toon jou wat jij nog niet ziet van jezelf. Ik leer jou duidelijker en krachtiger communiceren. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.  Tweewekelijks werken we samen zodat jij groeit en verder evolueert, waarbij je een stevig fundament legt voor jouw leven, zowel op werkvlak als op persoonlijk gebied. Een leven waar je vol zelfvertrouwen in staat. Een leven waar zelftwijfel tot het verleden behoort. Je staat zelfzeker in het leven en accepteert jezelf meer en meer zoals je bent, waarbij je weet dat je altijd in ontwikkeling bent.

Meer info

Vooraleer we beslissen om samen te werken, hebben wij een 1:1 gesprek met elkaar. Daarbij luister ik naar jouw vraag en overleggen we samen of wij aan de slag kunnen gaan.

Zijn wij een match ? Om in aanmerking te komen is een vrijblijvend kennismakingsgesprek noodzakelijk.

Heb jij een vraag ?
Stel ze hier.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.