Hey, mijn naam is Caroline

Jouw Kom-In-Actie Coach

Jij bent een ambitieus persoon en wil jouw authentieke zelf leven en zijn, en dit zowel zakelijk als persoonlijk.

Diep in jezelf weet jij wel dat je nog zoveel meer kan realiseren. Wat je tegenhoudt, dat wil jij ontdekken en daarbij kan ik jou helpen.

Vanuit mijn eigen levensverhaal weet ik jou te ondersteunen om concreet resultaat te realiseren. Jij beleeft een transformatiereis, zowel naar jouw innerlijke wereld als de uiterlijke wereld.

Maak deze bijzondere reis, ook al voel je twijfel of angst. Just do it !

Wie je bent, vind je niet in het verleden of in de toekomst. De enige plaats waar je jezelf kunt vinden, is in het nu. Eckhart Tolle

Over DEVIJFKLAVER®

Op zoek naar geluk vond Caroline als kind niet een vierklaver maar een vijfklaver. Buiten verwachting!
Het bleek de opmaat naar een business met een bijzondere missie: mensen buiten verwachting gelukkig maken, in hun leven en hun werk.
Buiten verwachting geluk ervaar je als je wilt zijn wie je bent,
als je vanuit die persoonlijke balans een authentieke en gelijkwaardige connectie met anderen kunt maken.

Caroline neemt je mee op reis.
Op reis volg je het spoor van authenticiteit en intuïtie.
Je gaat terug naar de basis, naar jouw natuur. Je ontdekt jouw bestemming, en hoe je daar komt.
Het resultaat: je bent de juiste mens op de juiste plaats.  In je leven, in een team, de organisatie waar je werkt of je eigen onderneming. En dan gebeuren er wonderen.
Als je wilt zijn wie je bent, kun je ook zijn wie je bent. En zo een krachtig en succesvol leven leiden.

 

Over Caroline

Caroline is  gecertificeerd coach en trainer, heeft diverse opleidingen gevolgd en ervaring met: integrale coaching, Neuro Linguïstisch Programmeren, geweldloze communicatie Marshal Rosenberg, mindfullness, systemisch coachen volgens Bert Hellinger, creatief fysiek dynamisch coachen.
Caroline is organisator van Natuurlijk Netwerken en creëerde Valiescoaching ® waarbij zij op die manier haar passie voor werken op verplaatsing uitvoert.

Caroline is ervaringsdeskundige met autisme vanuit de opvoeding van haar dochter Laetitia. 
Caroline heeft grote drive en toewijding op het helpen transformeren van jouw leven en het behalen van resultaat.

Tenslotte heeft Caroline ook een passie voor fotografie, trainen van haar jachthond Rajko,  verder liefdevol ondersteunen van haar dochter Laetitia, gezonde voeding en reizen.

 

 

Mijn benadering

Ik geloof dat jij als individu alle potentieel in jou hebt om het leven te creëren dat jij wenst. Ik merk op dat veel mensen last hebben van onzekerheid, zichzelf niet accepteren, gemis aan zelfvertrouwen ervaren, alsook moeite hebben om een goede communicatie te voeren.

Ik breng orde in de uiterlijke en innerlijke chaos. Ik wijs jou op  jouw groeikansen en mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden en problemen. Ik zorg ervoor dat je in actie komt, en daarin begeleid ik jou hierin integraal, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik ga voor jouw resultaat en zet er mijn tanden in tot we het vooropgestelde doel bereiken.Vaak komen er nog meer realisaties naar buiten dan de start van het begeleidingstraject!

Waarden DEVIJFKLAVER

 

Vrijheid

Als je vanuit vrijheid je keuzes maakt, maak je altijd de juiste.

Authenticiteit & Oprechtheid

Dit ben jij. Anders dan anderen. Zoals er geen twee bomen dezelfde zijn. Je bent helemaal jezelf en durft dat te laten zien. Alleen dan ben je van waarde voor anderen en kun je je echt verbinden.

Back to basic

Wie ben jij als je al het overbodige weghaalt ? De wereld klopt van nature, en jij ook.

Contact, Connectie & Communicatie

In contact zijn met jezelf, met de wereld, met anderen. Een echte connectie ervaren. Communiceren met mind en body, met al je zintuigen.

 

Heb jij een vraag ?
Stel ze hier.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.