Onzekerheid aanpakken met Zelfbeeld Coaching

NIeuwe perspectieven. Positief Zelfbeeld. Doelen bereiken.
Persoonlijke vrijheid.

Authenticiteit

Wees geen copycat, zo zijn er al genoeg. Wie je bent, dat ontdek je onderweg.

Krachtige beslissingen

Laat jouw beslissingen niet afhangen van de mening van andere mensen.

Verantwoordelijkheid voor jezelf

Neem jouw leven in handen. Maak beslissingen die je al langer uitstelde.

Stabiliteit

Stevig in je leven staan, zoals de vuurtoren die de wilde golven van de zee trotseert.
Rotsvast jezelf blijven wat er ook gebeurt.

Heb je er genoeg van jezelf steeds opnieuw te vergelijken met andere mensen ?

Als je jezelf vergelijkt met anderen, dan ontneem je jezelf de kans om in actie te komen en jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je groeit als mens door jouw beslissingen te nemen en ervoor te gaan. Het begint bij een besluit en daarop volgt jouw actie. En van daaruit zet jij weer volgende stappen die jou elke keer weer succeservaringen geven om verder door te gaan.

Hoe kijk jij naar jezelf ?

Wat maakt dat je je onzeker blijft over jezelf ?

Je eigen beslissingen nemen zonder dat je aan een aantal mensen vraagt wat nu de beste is, is volwassen en krachtig. Hoe meer je daarvoor kiest, hoe meer je beseft dat je jezelf in het verleden onnodige onzekerheid en angst gaf.

Hoe is het een beslissing te nemen terwijl niemand achter jou staat ?

Neem beslissingen en kijk vooruit. Je gaat recht op je doel af. Laat je niet meer afleiden door de mening van anderen en jouw eigen innerlijke gesprekken, die jou meestal vertellen dat die groeikeuzes te veel risico inhouden.

Wat maakt dat je zo snel wankelt in jouw zelfbeeld ?

Er is tijd nodig om te veranderen tot je fundament. Vaak ben je niet volhardend genoeg en bij de minste tegenwind haak je af en stap je opnieuw in je oude patronen. Zo kies je voor comfort in plaats van voor groei.

Hoe is het om jou los te maken van jouw gedachten ?

Je bent niet je gedachten, e hebt ze. Je bent snel geneigd om jouw gedachten voor waarheid aan te zien. Ontleen hier jouw identiteit niet aan! Dat betekent dat je ze onmiddellijk kan veranderen. Zet deze stap nu. Het werkt, altijd.

Neem jouw leven in handen.

Alles start bij jezelf. Zorg dat jij bent wie je moet zijn, en dat is jouw authentieke zelf. Die persoon die volle verantwoordelijkheid opneemt en anderen respecteert in hùn authenticiteit. Zet door ook al wankelt je zelfbeeld af en toe. Je leert hoe je dat kan switchen van niet werkbaar naar werkbaar.

Gooi voor eens en altijd dat oude zelfbeeld weg.
Op een bepaald moment besef je dat je zoveel van jezelf laat liggen, door naar de vroegere jij te kijken. Het houdt ook een zeker comfort in én jij wil vooruit. Zorg dat vooruit willen gaan, sterker en sterker wordt. Schrap je negatieve kijk op jezelf en kies voor positiviteit en innerlijke kracht.
Focus je op het positieve.
Jouw gedachten zijn krachtig. Merk op hoe dikwijls ze de negatieve boventoon krijgen. Van daaruit is het evident om nu de keuze te maken die om te buigen naar positieve gedachten.
Leer met moeilijke situaties omgaan.
Je herkent het vast, de negatieve lading van woorden  als: moeilijk, lastig, problemen. Vaak heb je een verhaal bij die woorden, waardoor je de uitdagingen niet aangaat. Buig die woorden om naar uitdagend, interessant, groeikansen.

 

Spréék niet over authentiek zijn, lééf het.
Wees een voorbeeld voor anderen door authentiek te zijn. Leef het. Misschien heb je kinderen of krijg je te maken met kinderen op werkvlak. Het grootste cadeau dat je hen geeft, is door het te ademen in elke cel van je lichaam.
Het leven is te kort om je anders voor te doen dan je bent.
Ook al heb je misschien minder fijne ervaringen gehad in je leven, elke dag is een nieuwe kans om anders in het leven te staan. Om in het leven te staan, zoals jij dat wil. Zonder weerstand en met volle overgave.

Authenticiteit

Wat is het goed om elk onze eigen authenticiteit te leven. Wat authenticiteit betekent, is voor elk van ons verschillend. Ook dat is authentiek zijn! Het brengt diversiteit en beweging in het leven. Deel je ervaringen met elkaar en ontdek dat je  vaak over dezelfde struikelblokken valt.
En eigenlijk zijn het geen struikelblokken. Ik leer jou ze te zien als uitdagingen en groeikansen. Een moeilijke of lastige leer ervaring is als een cadeau in een lelijk papier. Wees niet terughoudend en doe het pakje open. Daarin zit een wereld waarin je zoveel leert over jezelf, de ander en het leven op zich. Het is een ware ontdekkingsreis. Beleef er plezier aan, in lief en leed. Verbind je met andere mensen want er is te veel afgescheidenheid in de wereld. Ervaar het gevoel dat je sàmen mensen bent. Verbind jouw authenticiteit met de andere mensen hùn uniek zijn. Wees oprecht jezelf.

Neem de eerste stap naar jezelf.

Boek een 1:1 gesprek

In een eerste gesprek luister ik naar jouw vragen. We bepalen welke resultaten je wil behalen en welke acties daar tegenover staan. Daarna bespreken we jouw unieke traject bij DEVIJFKLAVER®.

 

i

Welk traject past bij jou

Jouw tijd is belangrijk. Elke situatie is anders en daarom kunnen wij niet anders dan op jouw maat werken. Ik doe er alles aan om jou tijd te laten winnen omdat ik weet wat tijd verliezen is. Het resultaat is het belangrijkste.

Jouw resultaat

Vanuit stabiliteit jouw doelen bereiken, dat is ons einddoel. Ben duidelijk naar anderen toe en neem het heft in handen, voor eens en altijd.  Elke mijlpaal op je afgelegde weg neem je mee voor de rest van je leven. Kies vandaag voor jezelf.

Avondtraining "Onzekerheid versus Zelfvertrouwen"

Tijdens deze avondtraining leer ik jou te kijken naar jezelf en je gevoelens van onzekerheid mee te nemen om uit te leren. Je gaat praktisch aan de slag, want ervaring opdoen is de beste leerschool. Je kent vast genoeg theorieën en wellicht lees je veel boeken. We gaan praktisch en interactief aan de slag. Je wordt gevraagd jezelf als voorbeeld mee te nemen tijdens deze avond, want hier haal je het meeste uit .  Ben je een verlegen of onzeker persoon, dan is deze avond een absolute aanrader!

Meer info

Prijs: 30€

Locatie: Devijfklaver in Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Vooraf inschrijven verplicht.

Betaling cash de dag zelf.

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

Dagtraining " Natuurlijke Communicatie in de praktijk".

Resultaat van deze opleiding is durven uitkomen voor je eigen mening. Je krijgt inzichten in jouw belemmerende overtuigingen. Met een heldere syllabus uitgewerkt specifiek op dit onderwerp,  met realistische voorbeelden in een vertrouwelijke groep.  Een gezonde lunch inbegrepen en gezonde snacks in de pauzes.  Inbegrepen een terugkomnamiddag.

Meer info

Een interactieve dag afgewisseld met theorie en praktijk over duidelijke communicatie. Je krijgt een syllabus mee van de materie die je kan blijven gebruiken. Het is een basis die we leggen rond duidelijke communicatie waarin ook durven opkomen voor je mening, duidelijker en krachtiger leren communiceren, aan bod komen. In comfortabele situaties is het dikwijls gemakkelijk om je te uiten, en hoe doe je dit in uitdagende situaties ? Je brengt je praktische dagelijkse voorbeelden in en daar gaan we mee aan de slag.

Jouw investering: 195 euro

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

Vrouwen Weekend "Stilstaan bij jezelf"

Tijdens dit weekend ontmoet je jezelf in een veilige groep samen met andere vrouwen. Je laat alle oordeel en innerlijke gesprekken los zijn voor wat ze zijn. Je neemt jezelf mee en tegelijk laat je je verhaal los. Je komt er als puur mens. Het is op zich niet belangrijk wat je doet in je leven, wel wie jij in essentie bent als vrouw. Dit is een weekend voor vrouwen die de spiegel voor zichzelf durven te houden. Dit weekend gaat door in de natuur, elke keer op een andere plaats. Dit weekend kan doorgaan in België, Nederland of Frankrijk.

Meer info

Misschien is dit helemaal niks voor jou. Misschien wil jij een gezellig weekend samen met andere vrouwen, waarbij je gezellig eet en wat spreekt met elkaar.
Dit is het dus niet. De opzet is dat je eerlijk naar jezelf kijkt, waarbij veiligheid en vertrouwelijkheid een absolute must is. Kan je dit niet garanderen, dan zal dit weekend niks voor jou zijn.

Om te kunnen deelnemen, is een intakegesprek vooraf nodig.

Jouw investering: 697 euro all in

Lokatie: wordt tijdig vooraf doorgegeven

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

VIP jaartraject 1:1

Een jaar lang coach ik jou naar jouw resultaat. Gegarandeerd resultaat. We sturen bij waar nodig tijdens het traject. Ik stap naast je mee, en toon jou wat jij nog niet ziet van jezelf. Ik leer jou duidelijker en krachtiger communiceren. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.  Wekelijks komen we samen zodat jij groeit en verder evolueert, waarbij je een stevig fundament legt voor jouw leven, zowel op werkvlak als op persoonlijk gebied. Een leven waar je vol zelfvertrouwen in staat. Een leven waar zelftwijfel tot het verleden behoort. Je staat zelfzeker in het leven en accepteert jezelf meer en meer zoals je bent.

Meer info

Vooraleer we beslissen om samen te werken, hebben wij een 1:1 gesprek met elkaar. Daarbij luister ik naar jouw vraag en overleggen we samen of wij aan de slag kunnen gaan.

Investering: wordt tijdens het gesprek besproken

Factuur nodig ?

Meld het bij je beslissing als je van start gaat met de VIP Coaching.

Een vraag ? 
Ik help je graag.

Privacybeleid

Werkboek: vind de weg terug naar jezelf van Caroline Geirnaert - Devijfklaver®

Download Werkboek: Vind de weg terug naar jezelf

Tof! Kijk even in je inbox om het E-book te downloaden.