Leer geloven in jezelf.

NIeuwe perspectieven. Positief Zelfbeeld. Doelen bereiken.

Persoonlijke vrijheid.

Rotsvast jezelf blijven wat er ook gebeurt.

Heb je er genoeg van jezelf steeds opnieuw te vergelijken met andere mensen ?

Als je jezelf vergelijkt met anderen, dan ontneem je jezelf de kans om in actie te komen en jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je groeit als mens door jouw beslissingen te nemen en ervoor te gaan. Het begint bij een besluit en daarop volgt jouw actie. En van daaruit zet jij weer volgende stappen die jou elke keer weer succeservaringen geven om verder door te gaan.

Hoe kijk jij naar jezelf ?

Wat maakt dat je je onzeker blijft over jezelf ?

Je eigen beslissingen nemen zonder dat je aan een aantal mensen vraagt wat nu de beste is, is volwassen en krachtig. Hoe meer je daarvoor kiest, hoe meer je beseft dat je jezelf in het verleden onnodige onzekerheid en angst gaf.

Hoe is het een beslissing te nemen terwijl niemand achter jou staat ?

Neem beslissingen en kijk vooruit. Je gaat recht op je doel af. Laat je niet meer afleiden door de mening van anderen en jouw eigen innerlijke gesprekken, die jou meestal vertellen dat die groeikeuzes te veel risico inhouden.

Wat maakt dat je zo snel wankelt in jouw zelfbeeld ?

Er is tijd nodig om te veranderen tot je fundament. Vaak ben je niet volhardend genoeg en bij de minste tegenwind haak je af en stap je opnieuw in je oude patronen. Zo kies je voor comfort in plaats van voor groei.

Hoe is het om jou los te maken van jouw gedachten ?

Je bent niet je gedachten, e hebt ze. Je bent snel geneigd om jouw gedachten voor waarheid aan te zien. Ontleen hier jouw identiteit niet aan! Dat betekent dat je ze onmiddellijk kan veranderen. Zet deze stap nu. Het werkt, altijd.

Neem jouw leven in handen.

Alles start bij jezelf. Zorg dat jij bent wie je moet zijn, en dat is jouw authentieke zelf. Die persoon die volle verantwoordelijkheid opneemt en anderen respecteert in hùn authenticiteit. Zet door ook al wankelt je zelfbeeld af en toe. Je leert hoe je dat kan switchen van niet werkbaar naar werkbaar.

Gooi voor eens en altijd dat oude zelfbeeld weg.

Op een bepaald moment besef je dat je zoveel van jezelf laat liggen, door naar de vroegere jij te kijken. Het houdt ook een zeker comfort in én jij wil vooruit. Zorg dat vooruit willen gaan, sterker en sterker wordt. Schrap je negatieve kijk op jezelf en kies voor positiviteit en innerlijke kracht.

Focus je op het positieve.

Jouw gedachten zijn krachtig. Merk op hoe dikwijls ze de negatieve boventoon krijgen. Van daaruit is het evident om nu de keuze te maken die om te buigen naar positieve gedachten.

Leer met moeilijke situaties omgaan.

Je herkent het vast, de negatieve lading van woorden  als: moeilijk, lastig, problemen. Vaak heb je een verhaal bij die woorden, waardoor je de uitdagingen niet aangaat. Buig die woorden om naar uitdagend, interessant, groeikansen.

 

Spréék niet over authentiek zijn, lééf het.

Wees een voorbeeld voor anderen door authentiek te zijn. Leef het. Misschien heb je kinderen of krijg je te maken met kinderen op werkvlak. Het grootste cadeau dat je hen geeft, is door het te ademen in elke cel van je lichaam.

Het leven is te kort om je anders voor te doen dan je bent.

Ook al heb je misschien minder fijne ervaringen gehad in je leven, elke dag is een nieuwe kans om anders in het leven te staan. Om in het leven te staan, zoals jij dat wil. Zonder weerstand en met volle overgave.

Authenticiteit

Wat is het goed om elk onze eigen authenticiteit te leven. Wat authenticiteit betekent, is voor elk van ons verschillend. Ook dat is authentiek zijn! Het brengt diversiteit en beweging in het leven. Deel je ervaringen met elkaar en ontdek dat je  vaak over dezelfde struikelblokken valt.
En eigenlijk zijn het geen struikelblokken. Ik leer jou ze te zien als uitdagingen en groeikansen. Een moeilijke of lastige leer ervaring is als een cadeau in een lelijk papier. Wees niet terughoudend en doe het pakje open. Daarin zit een wereld waarin je zoveel leert over jezelf, de ander en het leven op zich. Het is een ware ontdekkingsreis. Beleef er plezier aan, in lief en leed. Verbind je met andere mensen want er is te veel afgescheidenheid in de wereld. Ervaar het gevoel dat je sàmen mensen bent. Verbind jouw authenticiteit met de andere mensen hùn uniek zijn. Wees oprecht jezelf.

VIP traject 6 maand

In een kleine groep van maximum 12 personen gaan wij 6 maanden in de diepte werken rond de unieke 5 Pijlers van DEVIJFKLAVER®. Wil je weten of dit aanbod bij jou past ? Vraag een verkenningsgesprek aan met Caroline.

 

i

Online traject 3 maand

Is afstand voor jou een probleem ? Wil jij tijd winnen door je niet te moeten verplaatsen ? Een online traject kan dan voor jou de oplossing zijn. Via video’s met duidelijke opdrachten ga jij aan de slag met de 5 pijlers van de Methode DEVIJFKLAVER®. Vraag een gesprek aan om te evalueren of dit aanbod bij jou past.

Korte trainingen

Trainingen in groep bij Devijfklaver of op verplaatsing van 1/2 dag, 1 dag of 2 dagen volgens de Methode Devijfklaver pijlers : trainingen rond zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfacceptatie, zelfliefde en communicatie.

 

Krachtige en duidelijke Communicatie - kosteloze avondtraining 30/11/2018 van 19.30 tot 21.00

Herken je dit ?

  • Merk jij op dat je dikwijls verkeerd begrepen wordt?
  • Vind jij het moeilijk om op een rustige manier je mening uit te drukken?
  • Denk jij vaak dat communiceren niet voor jou is weggelegd?

Wil jij

  • Verbinding maken met de anderen?
  • Een vergadering kunnen leiden?
  • Een betere communicatie met je kinderen en familie?

Op deze avond krijg je een praktische introductie in de do's en de don'ts van communicatie. Als NLP Master en Non Violent Communication Coach neem ik je op een verstaanbare manier mee in de belangrijkste wereld die er bestaat: communicatie!

Meer info

 

Wanneer ? 30 november 2018

Tijdstip ? van 19.30 tot 21.00u

Investering: jouw tijd, commitment om te leren en interesse om beter te leren communiceren

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via onderstaande knop.

Relaxatie  voor ondernemers "Laad je met rust" - 1 dag

Herken je dat bij jezelf ? Je bent een gedreven ondernemer en gaat maar door in je acties voor jouw onderneming. Op een bepaald moment ga je in het rood, en merk je op bij jezelf dat je je moet inspannen om te ontspannen. Daarbij merk je dat ontspannen een grote issue wordt.
Tijd nemen om te ont-spannen is geen tijdverlies!  Je batterij opladen doet je tijd winnen, ook al denk je dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Vanuit die tijd dat jij je laat begeleiden op een professionele manier, boek jij resultaat in jouw bedrijf en je persoonlijke leven omdat je meer focus hebt vanuit een besef dat innerlijke rust oplevert voor jou én jouw omgeving.

Meer info

De ervaring leert mij dat mensen tot in-zicht komen, nieuwe stappen zetten.
Dit gebeurt o.a. het best in onze natuurlijke habitat, ja buiten! Het Muziekbos, aan de voet van de praktijk van Devijfklaver®, is de ideale plek hiervoor. Er wordt verzocht je mobiele telefoon de ganse dag op vliegtuig stand te zetten en niet mee te nemen naar het  bos, noch in de praktijk bij de meditaties en andere activiteiten.
We starten de dag elk met onze eigen intentie.

Startuur: 9.30u - welkom vanaf 9.00
Einduur: tussen 17.30 en 18.00u
Kledij: neem je wandelkledij en goede stapschoenen mee zodat je je hier kan omkleden
Inbegrepen: gezonde lunch, glutenvrij en lactose vrij is mogelijk verse soep en andere dranken, gezonde versnaperingen voor pauzes aanwezig
Schrijf- en ander materiaal: hier aanwezig

Jouw investering: 300€
Aantal deelnemers: maximum 12

Locatie: Devijfklaver® in de Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Vooraf inschrijven en betalen via storting. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid een factuur aan te vragen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Leer jezelf graag zien - 10 stappen traject

Tijdens deze 10-daagse ontmoet je jezelf in een veilige groep. Je laat alle oordeel en innerlijke gesprekken los zijn voor wat ze zijn. Je neemt jezelf mee en tegelijk laat je je verhaal los. Je komt er als puur mens. Het is op zich niet belangrijk wat je doet in je leven, wel wie jij in essentie bent als mens. Dit is een weekend voor degenen die de spiegel voor zichzelf durven te houden en oprecht willen groeien. De jaartraining gaat door bij Devijfklaver.

Meer info

Misschien is dit helemaal niks voor jou. Misschien wil jij een gezellige tijd doorbrengen met anderen, waarbij je gezellig eet en wat spreekt met elkaar. Deze training is een transformatie proces, als jij daar klaar voor bent.
Dit is het dus niet. De opzet is dat je eerlijk naar jezelf kijkt, waarbij veiligheid en vertrouwelijkheid een absolute must is. Kan je dit niet garanderen, dan zal deze 10 daagse niks voor jou zijn.

Om te kunnen deelnemen, is een intakegesprek vooraf nodig.

Start: 9.30u tot 18.00
Zijn wij een match ? Om deel te kunnen nemen, maken wij vooreerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

VIP traject 1:1

Via een stappenplan breng ik  jou van A naar B. Jij komt standvastig in actie en blijft in actie ,én houdt jouw resultaat momentum. Een jaar lang sta jij aan het roer en vaar ik met jou mee naar jouw resultaat van A naar B. Gegarandeerd resultaat. We sturen bij waar nodig tijdens het traject. Ik stap naast je mee, en toon jou wat jij nog niet ziet van jezelf. Ik leer jou duidelijker en krachtiger communiceren. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.  Tweewekelijks werken we samen zodat jij groeit en verder evolueert, waarbij je een stevig fundament legt voor jouw leven, zowel op werkvlak als op persoonlijk gebied. Een leven waar je vol zelfvertrouwen in staat. Een leven waar zelftwijfel tot het verleden behoort. Je staat zelfzeker in het leven en accepteert jezelf meer en meer zoals je bent, waarbij je weet dat je altijd in ontwikkeling bent.

Meer info

Vooraleer we beslissen om samen te werken, hebben wij een 1:1 gesprek met elkaar. Daarbij luister ik naar jouw vraag en overleggen we samen of wij aan de slag kunnen gaan.

Zijn wij een match ? Om in aanmerking te komen is een vrijblijvend kennismakingsgesprek noodzakelijk.

Heb jij een vraag ?
Stel ze hier.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.