Natuurlijk Netwerken.

Verbinden. Jezelf Zijn. Samen is Meer.

Jouw ware potentieel neerzetten.

Authenticiteit

Wees geen copycat, zo zijn er al genoeg. Wie je bent, dat ontdek je onderweg.

Krachtige beslissingen

Laat jouw beslissingen niet afhangen van de mening van andere mensen.

Verantwoordelijkheid voor jezelf

Neem jouw leven in handen. Maak beslissingen die je al langer uitstelde.

Stabiliteit

Stevig in je leven staan, zoals de vuurtoren die de wilde golven van de zee trotseert.

Rotsvast jezelf blijven wat er ook gebeurt.

Heb je er genoeg van jezelf steeds opnieuw te vergelijken met andere mensen ?

Als je jezelf vergelijkt met anderen, dan ontneem je jezelf de kans om in actie te komen en jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je groeit als mens door jouw beslissingen te nemen en ervoor te gaan. Het begint bij een besluit en daarop volgt jouw actie. En van daaruit zet jij weer volgende stappen die jou elke keer weer succeservaringen geven om verder door te gaan.

Hoe kijk jij naar jezelf ?

Wat maakt dat je je onzeker blijft over jezelf ?

Je eigen beslissingen nemen zonder dat je aan een aantal mensen vraagt wat nu de beste is, is volwassen en krachtig. Hoe meer je daarvoor kiest, hoe meer je beseft dat je jezelf in het verleden onnodige onzekerheid en angst gaf.

Hoe is het een beslissing te nemen terwijl niemand achter jou staat ?

Neem beslissingen en kijk vooruit. Je gaat recht op je doel af. Laat je niet meer afleiden door de mening van anderen en jouw eigen innerlijke gesprekken, die jou meestal vertellen dat die groeikeuzes te veel risico inhouden.

Wat maakt dat je zo snel wankelt in jouw zelfbeeld ?

Er is tijd nodig om te veranderen tot je fundament. Vaak ben je niet volhardend genoeg en bij de minste tegenwind haak je af en stap je opnieuw in je oude patronen. Zo kies je voor comfort in plaats van voor groei.

Hoe is het om jou los te maken van jouw gedachten ?

Je bent niet je gedachten, e hebt ze. Je bent snel geneigd om jouw gedachten voor waarheid aan te zien. Ontleen hier jouw identiteit niet aan! Dat betekent dat je ze onmiddellijk kan veranderen. Zet deze stap nu. Het werkt, altijd.

Neem jouw leven in handen.

Alles start bij jezelf. Zorg dat jij bent wie je moet zijn, en dat is jouw authentieke zelf. Die persoon die volle verantwoordelijkheid opneemt en anderen respecteert in hùn authenticiteit. Zet door ook al wankelt je zelfbeeld af en toe. Je leert hoe je dat kan switchen van niet werkbaar naar werkbaar.

Gooi voor eens en altijd dat oude zelfbeeld weg.

Op een bepaald moment besef je dat je zoveel van jezelf laat liggen, door naar de vroegere jij te kijken. Het houdt ook een zeker comfort in én jij wil vooruit. Zorg dat vooruit willen gaan, sterker en sterker wordt. Schrap je negatieve kijk op jezelf en kies voor positiviteit en innerlijke kracht.

Focus je op het positieve.

Jouw gedachten zijn krachtig. Merk op hoe dikwijls ze de negatieve boventoon krijgen. Van daaruit is het evident om nu de keuze te maken die om te buigen naar positieve gedachten.

Leer met moeilijke situaties omgaan.

Je herkent het vast, de negatieve lading van woorden  als: moeilijk, lastig, problemen. Vaak heb je een verhaal bij die woorden, waardoor je de uitdagingen niet aangaat. Buig die woorden om naar uitdagend, interessant, groeikansen.

Spréék niet over authentiek zijn, lééf het.

Wees een voorbeeld voor anderen door authentiek te zijn. Leef het. Misschien heb je kinderen of krijg je te maken met kinderen op werkvlak. Het grootste cadeau dat je hen geeft, is door het te ademen in elke cel van je lichaam.

Het leven is te kort om je anders voor te doen dan je bent.

Ook al heb je misschien minder fijne ervaringen gehad in je leven, elke dag is een nieuwe kans om anders in het leven te staan. Om in het leven te staan, zoals jij dat wil. Zonder weerstand en met volle overgave.

Authenticiteit

Wat is het goed om elk onze eigen authenticiteit te leven. Wat authenticiteit betekent, is voor elk van ons verschillend. Ook dat is authentiek zijn! Het brengt diversiteit en beweging in het leven. Deel je ervaringen met elkaar en ontdek dat je  vaak over dezelfde struikelblokken valt.
En eigenlijk zijn het geen struikelblokken. Ik leer jou ze te zien als uitdagingen en groeikansen. Een moeilijke of lastige leer ervaring is als een cadeau in een lelijk papier. Wees niet terughoudend en doe het pakje open. Daarin zit een wereld waarin je zoveel leert over jezelf, de ander en het leven op zich. Het is een ware ontdekkingsreis. Beleef er plezier aan, in lief en leed. Verbind je met andere mensen want er is te veel afgescheidenheid in de wereld. Ervaar het gevoel dat je sàmen mensen bent. Verbind jouw authenticiteit met de andere mensen hùn uniek zijn. Wees oprecht jezelf.

Neem de eerste stap naar jezelf.

Boek een 1:1 gesprek

In een eerste gesprek luister ik naar jouw vragen. We bepalen welke resultaten je wil behalen en welke acties daar tegenover staan. Daarna bespreken we jouw unieke traject bij DEVIJFKLAVER®.

i

Welk traject past bij jou

Jouw tijd is belangrijk. Elke situatie is anders en daarom kunnen wij niet anders dan op jouw maat werken. Ik doe er alles aan om jou tijd te laten winnen omdat ik weet wat tijd verliezen is. Het resultaat is het belangrijkste.

Jouw resultaat

Vanuit stabiliteit jouw doelen bereiken, dat is ons einddoel. Ben duidelijk naar anderen toe en neem het heft in handen, voor eens en altijd.  Elke mijlpaal op je afgelegde weg neem je mee voor de rest van je leven. Kies vandaag voor jezelf.

Masterclass Heldere en Verbindende Communicatie

 

Herken je dit:

 • Ben je beu om telkens verkeerd begrepen te worden?
 • Wil je een moeilijk gesprek aangaan maar je weet niet hoe?
 • Begrijp jij vaak anderen niet wat ze bedoelen?
 • ...

Wil je zo graag:

 • Anderen beter leren begrijpen?
 • Loonsverhoging vragen aan je baas?
 • Helder en verbindend leren communiceren?
 • ....

Na de masterclass communicatie:

 • begrijp je waarom mensen zo vaak communicatieproblemen hebben met elkaar
 • leer je dat iedereen op een andere manier naar de dingen kijkt
 • weet je hoe je die eerste stap kan zetten naar dat uitdagende gesprek
 • en zo veel meer!

Hoeveel keer zeg je na als je eigenlijk nee bedoelt? 

Kan je nog tellen hoeveel keren je je hart niet hebt gevolgd, door op situaties niet te reageren omdat je niet de juiste woorden vindt om je helder uit te drukken? 

In deze Masterclass Heldere Communicatie voor Vrouwen neem ik je mee in de wereld van communicatie vanuit mijn expertise en ervaringen.

Met praktische no nonsense handvaten, waar je herkenning in zult vinden en meteen kan toepassen in jouw leven. Bij de training hoort een heel duidelijke uitleg die je kan gebruiken als naslagwerk.

Mooi dat je kiest voor een betere communicatie met jezelf én je omgeving!

Ja ik wil beter leren verbindend en helder communiceren!