Coaching op maat van jouw talent, uitdaging of obstakel

Ben je op zoek naar jezelf?
Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen?
Heb je nood aan zelfacceptatie of een positief zelfbeeld?
Mis je liefde voor jezelf?
Of wil je heldere communicatie aanleren?

Verandering start nu!

Ontdek de unieke werkwijze van Devijfklaver® en
zet de eerste stap naar de beste versie van jezelf.

Heb je te maken met uitdagingen zoals weinig zelfvertrouwen, gebrek aan zelfliefde of nood aan zelfacceptatie? Wil je je talenten ontdekken of verder ontwikkelen? Wil je een droom realiseren maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je gewoon rust in je hoofd? Caroline van Devijfklaver® helpt je graag verder!

Caroline leert je dankzij haar buitengewone coachingtrajecten , relaxatiecoaching  en workshops  hoe je je talenten kan ontwikkelen en uitdagingen doeltreffend kan aanpakken en kan omvormen tot een stevig fundament voor de rest van je persoonlijke en professionele leven.

Ben jij klaar voor verandering? Kom dan in actie en start vandaag!

Hoe gaat Devijfklaver® te werk?

Devijfklaver® werkt via een vaste methode om jou zo optimaal mogelijk te coaching en te begeleiden.
Iedere persoon is uniek. Daarom wordt er bij Devijfklaver® ook steeds coaching op maat van jouw uitdaging of talent uitgewerkt. Zo ben jij zeker van een optimaal resultaat.

Kom-In-Actie Scan

Wanneer je interesse hebt in een coachingtraject van Devijfklaver®, start je steeds met een Kom-In-Actie Scan.
Tijdens de Kom-In-Actie Scan overloop je samen met coach Caroline een vragenlijst die je op voorhand thuis rustig kan invullen. Zo kan Devijfklaver® zich optimaal inleven in jouw situatie en bepalen met welke van de 5 pijlers jij (voornamelijk) worstelt. Verder legt Caroline haar werkwijze uit en bepaalt ze welke coaching het meest geschikt is om jouw uitdaging aan te pakken of jouw talent verder te ontwikkelen.

De Kom-In-Actie Scan brengt geen verdere verplichtingen met zich mee en is dé ideale manier om kennis te maken met de unieke coaching van Devijfklaver®.

boek een kom-in-actie scan

Coachingtraject, relaxatiecoaching of workshop?

Na de Kom-In-Actie Scan, weet je welke jouw werkpunten zijn en kan je kiezen voor één van de diensten van Devijfklaver®.

Relaxatiecoaching

Wil je rust in je hoofd of wil je komaf maken met de fysieke klachten die doorstromen uit je gepieker? Dan is relaxatiecoaching de oplossing voor jou. Dankzij de unieke combinatie van cranio sacraal therapie en coaching kom je mentaal en fysiek helemaal tot rust en ontdek je antwoorden waar je al lang naar op zoek was. Relaxatiecoaching kan geboekt worden als individuele sessie of als reeks van 6 of 12 sessies.
Ontdek onze relaxatiecoaching

Coachingtraject

Ben je klaar voor een langdurige en doeltreffende samenwerking met de Devijfklaver® om jouw hoogste professionele en persoonlijke potentieel te bereiken? Dan kies je best voor een coachingtraject van 1, 3 maanden of 6 maanden en dit individueel of in kleine groepjes. Uitdagingen optimaal tackelen en talenten effectief ontwikkelen? Dat doe je op vaste tijdstippen onder de gespecialiseerde begeleiding van coach Caroline.
Ontdek onze coachingtrajecten

Workshops

Wil je liever eerst werkwijze van Devijfklaver® ontdekken of wil je je focussen op één bepaalde pijler? Dan kan je kiezen voor één van de workshops in ons aanbod. Iedere workshop spitst zich specifiek toe op één van de 5 pijlers zodat jij hiermee optimaal aan de slag kan. De workshops kunnen in groep of individueel gevolgd worden.
Ontdek onze workshops

Liever eerst kennismaken?

Ben je niet zeker of coaching van Devijfklaver® geschikt is voor jouw uitdaging of probleem? Maak dan eerst kennis met coach Caroline en de werkwijze van de Devijfklaver®.

Dankzij een gratis online kennismakingsgesprek van 15 minuten ontdek je of een samenwerking met Devijfklaver® iets voor jou is.

Zet nu die eerste stap! Want verandering werkt!

Kennismakingsgesprek via Skype aanvragen

De methode van Devijfklaver® steunt op de 5 pijlers:

Heb je interesse in één van onze diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met Devijfklaver®

 

Jouw bericht

dit veld niet invullen s.v.p.