Worden wie je bent

Online Academy "Worden wie je bent" 

Besef je dat je vaak je keuzes afstemt op wat een ander vindt? 
Het gebeurt keer op keer! Elke keer neem je het jezelf voor om nu eindelijk ‘nee’ te zeggen als er weer om jouw hulp wordt gevraagd. En weer trap je in deze valkuil en heb je al ‘ja’ gezegd, terwijl je werkelijk geen tijd hebt om die extra opdracht/ boodschap te doen. Je bent weer aan het pleasen. Je hart riep wel ‘nee’ en toch heb je weer ja gezegd. Herkenbaar? 

Meer info

 All-In Pakket - Online + Offline Coaching
"Ontdek jouw innerlijke kracht als Kompas"

Herken je dat ? Je zorgt ervoor dat de mensen om wie je geeft, alle kansen krijgen om te leren en te groeien. Plots merk je dat jezelf tekort doet. Je botst op issues die al jaren lang spelen, en je wil hier verandering in brengen. Je beseft dat  tijd schaars is, en je zegt ja tegen jezelf. Je zegt ja tegen groei, en het maakt niet uit welke leeftijd je hebt. De stap die je zet, is de eerste stap naar jezelf toe. Worden wie je bent! 

Meer info

 

Natuur Coaching

Zit je vaak in je hoofd en kan je niet tot rust komen? Heb je een vraag over een uitdaging, een probleem en wil je een antwoord vinden? Hoorde je al over coaching in de natuur en ben je benieuwd hoe je antwoorden krijgt in de natuur samen met een coach?

Meer info

 

Masterclass Communicatie 

Je kan niet niet communiceren. Dat heb je vast al meerdere keren gehoord. Het lukt jou dikwijls niet om écht te zeggen wat je wil uitdrukken. Telkens weer dien je brandjes te blussen, vanuit communicatie die anders wordt begrepen. Uiteindelijk wil je dan liever zwijgen in plaats van je in 1000 bochten te wringen. Herkenbaar? 

Meer info

Dé 7 manieren voor liefdevolle begrenzing

In deze 7-delige video reeks leer ik jou een fundament te leggen om op een liefdevolle en duidelijke manier "nee" te zeggen. Wanneer je een congruente "ja" of "nee" zegt, is het leven zoveel eenvoudiger.  Dagelijks handige en direct toepasbare eenvoudige handvaten voor een rustige mind en hart.

Meer info

Heb je interesse in één van mijn diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met mij, ik ben er voor jou! Jouw transformatie coach Caroline.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.