Kennismakingsgesprek

Bij een gesprek van 90 min verkennen wij jouw vraag en evalueren zowel jij als ik, of wij verder samen kunnen werken. Dit gesprek heeft een waarde van 144€, die wordt afgetrokken van een eventueel coachingtraject dat je aangaat met deVijfklaver van 3 maand tot 12 maand. De lengte van het traject wordt in onderling overleg besproken en samen bepaald.

Meer info

Workshops

Misschien is een Coaching Traject nog niet jouw moment, en wil je toch met deVijfklaver Methode kennismaken. Workshops rond persoonlijke ontwikkeling, tot rust komen, communicatie en nog zoveel meer komen hier aan bod.  Na de workshop krijg je een handig naslagwerk mee. Workshops over onderwerpen waarvoor jij interesse hebt, en die deVijfklaver nog niet aanbiedt, kunnen gecreeërd worden!

Meer info

 

Coaching Trajecten

Herken je dat ? Je zorgt ervoor dat de mensen om wie je geeft, alle kansen krijgen om te leren en te groeien. Plots merk je dat jezelf tekort doet. Je botst op issues die al jaren lang spelen, en je wil hier verandering in brengen. Je beseft dat  tijd schaars is, en je zegt ja tegen jezelf. Je zegt ja tegen groei, en het maakt niet uit welke leeftijd je hebt. De stap die je zet, is de eerste stap naar jezelf toe. Worden wie je bent!

Meer info

 

Heb je interesse in één van onze diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met coach Caroline van deVijfklaver.

Jouw bericht

dit veld niet invullen s.v.p.