Kennismakingsgesprek

Bij een gesprek van 45 min verken ik jouw vraag en evalueren zowel jij als ik, of wij verder samen kunnen werken. Dit gesprek heeft een waarde van 90€, die wordt afgetrokken van een eventueel coachingtraject dat je aangaat met mij van 3 maand tot 12 maand. De lengte van het traject wordt in onderling overleg besproken en samen bepaald.

Meer info

Workshops

Misschien is een Coaching Traject nog niet jouw moment, en wil je toch met deVijfklaver Methode kennismaken. Workshops rond persoonlijke ontwikkeling, tot rust komen, communicatie en nog zoveel meer komen hier aan bod.  Na de workshop krijg je een handig naslagwerk mee. Workshops over onderwerpen waarvoor jij interesse hebt in verband met persoonlijke groei en ontwikkeling, en die ik nog niet aanbied, kunnen absoluut gecreeërd worden!

Meer info

 

Coaching Trajecten

Herken je dat ? Je zorgt ervoor dat de mensen om wie je geeft, alle kansen krijgen om te leren en te groeien. Plots merk je dat jezelf tekort doet. Je botst op issues die al jaren lang spelen, en je wil hier verandering in brengen. Je beseft dat  tijd schaars is, en je zegt ja tegen jezelf. Je zegt ja tegen groei, en het maakt niet uit welke leeftijd je hebt. De stap die je zet, is de eerste stap naar jezelf toe. Worden wie je bent!

Meer info

 

Heb je interesse in één van mijn diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met mij, ik ben er voor jou! Jouw coach Caroline.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.