Dé 7 manieren voor liefdevolle begrenzing

Wil jij leren “nee” zeggen zonder je schuldig te voelen?

 

Wil je congruent zijn in wat je dénkt en zegt?

 

De 7-daagse video training zal je hierbij alvast een flinke boost geven!

 

onzeker-zijn-worden-wie-je-bent-de-vijf-klaver

Hoeveel keer beloofde je aan jezelf …

 

om nu écht deze keer die moeiteloze “nee” uit te durven spreken, en toch deed je het niet?

Hoeveel keer ben je achteraf met hangende schouders en de moed in je schoenen, opnieuw in gesprek moeten gaan om terug te keren op die “ja” die eigenlijk een “nee” was?
Herkenbaar voor jou?

Het overkomt zoveel vrouwen, én je kan het écht veranderen! Ik ga je hierbij helpen en jou een flinke boost geven!

Ik wéét en voel dat alles vrouwen dit kunnen, als ze maar de juiste steun in de rug krijgen. Het is een diep gevoel van angst dat je écht kan overwinnen. Het zit in je hoofd, en laat ik mij jou leren van je hoofd naar je hart, en je vrouwenkracht te gaan.

 

R

Elke keer je het zogezegde “lef” hebt om nee te zeggen, krijg je zoveel weerstand van de andere partij. 

R

Je bent je constant aan het aanpassen wat anderen willen, want je wil er zo graag bijhoren. 

R

Van sommige vrouwen vind je dat ze een “grote mond” hebben, en heimelijk ben je jaloers dat ze durven zeggen wat ze écht menen. 

R

Soms durf je wel een “nee” te zeggen, en je komt nadien snel op je antwoord terug omdat je zo een angst hebt om afgewezen te worden. 

onzeker-zijn-worden-wie-je-bent-de-vijf-klaver

Herken je deze punten:

 

Je voelt dat het jou veel meer rust oplevert als je écht durft te zeggen wat je wil, en toch “herval” je in je valkuil omdat je o zo bang bent om uitgesloten te worden.

Je hebt een oordeel over vrouwen die volgens jouw denken een “grote mond” hebben, maar je bent heimelijk jaloers terwijl je deze vrouwen ook vermijdt.

Je hebt wel een aantal boeken over communicatie, maar om het dan in de praktijk te brengen, is een andere uitdaging.

Elke keer je “ja” zegt als je “nee” bedoelt of omgekeerd, voel je een knoop in je maag.

Je bent eigenlijk wel iemand die oprecht is, maar tijdens je opvoeding kreeg je vaak te horen dat je een grote mond had, een rebel, een dwarsligger. (ik kreeg dat ook te horen!)

Je beseft dat je tijd verliest en energie, om zo dikwijls niet naar jezelf te luisteren.

When you say YES to others, make sure you are not saying NO to yourself.

Paulo Coehlo

 

Jezelf durven zijn kan je leren_Devijfklaver

Hoe zou het voor je zijn als:

R

Als je je armen openhoudt zoals op de foto hierboven, en je lichaam en geest vrij voelen.

R

Je tijd neemt om te vertragen om te voélen wat je écht wil antwoorden. 

R

Je weet andere mensen jou leren kennen voor wie jij écht bent, als je eerlijk en open communiceert. 

R

Je innerlijke dialogen jou vooruit helpen in plaats van je saboteren, want we denken zo een 50000 gedachten per dag! 

R

Je liefdevol en geduldig met jezelf blijft als je niet congruent reageerde met je antwoord op een vraag van iemand, en toch niet antwoordde wat je wilde antwoorden.

R

Je maakt de belofte aan jezelf om elke dag opnieuw van jezelf te houden, en van daaruit open en oprecht communiceert zonder de ander verbaal aan te vallen. 

R

Je anderen inspireert door verbindend en helder te communiceren, en die anderen zijn: jouw directe omgeving zoals je familie, kinderen, vrienden, collega’s en ook als je in de supermarkt bent aan de kassa! 

R

Je leert oprecht nieuwsgierig te zijn en open vragen te stellen aan andere mensen. 

R

Je leert je helder uit te drukken op een verbindende, heldere en krachtige manier – je gaat geen hindernissen uit de weg maar gaat ze aan

Als laatbloeier die heel lang wachtte om haar eigen weg te gaan, weet ik als geen ander wat het is om jezelf niet graag te zien, je lelijk te vinden, ja zelfs dom, mezelf constant met anderen die ik “beter” vond te vergelijken, constant goedkeuring van anderen nodig had …

Professionele ervaring met andere vrouwelijke cliënten die een groot te kort aan zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfacceptie, een negatief zelf beeld hadden en problemen met communicatie hadden – veel verhalen in hun hoofd creëerden die er niet waren puur uit angst om te worden wie ze echt zijn en de dingen te gaan doen die ze echt willen doen.

Voor mij is de grote doorbraak gekomen met de geboorte van mijn dochter die me zonder dat ik een boek moest lezen of een cursus te volgen mij leerde naar de mogelijkheden te kijken ipv naar de beperkingen – ik was 37 toen ik mijn dochter Laetitia kreeg die een licht tot matig mentale beperking en autismespectrum stoornis heeft en vanuit de kracht van de liefde kon ik de knop omdraaien in mijn hoofd van het kijken en handelen vanuit mogelijkheden ipv beperkingen – dit is mijn grote levensschool uiteindelijk.

Ik neem je mee vanuit een groot hart op weg naar jezelf op een warme, empathische, creatieve en vaak ook met humor doorspekt en tegelijk zeer gefundeerd vanuit mijn professionele opleidingen en ervaring met cliënten sedert 2005.

Ik ben 58 en zeer jong van geest, openminded, enthousiast en hou enorm veel van mezelf nu en dat wil ik delen met andere vrouwen die ook voor zichzelf willen kiezen.

De 5 grote aandachtspunten van deVijfklaver zijn voor mij tijdloos:

jezelf graag zien (zelfliefde) 

zelfvertrouwen uitstralen 

met liefde naar jezelf kijken in de spiegel (zelfbeeld) 

jezelf accepteren zoals je nu bent want je bent steeds in verandering (zelfacceptatie)

én van daaruit leren krachtig, helder en verbindend te communiceren