Caroline Geirnaert

Kom-In-Actie Coach

PERSOONLIJK

Caroline is geboren in een gezin van 3, als oudste.  Ze merkte dat ze betekenis vond in de diepgang van het leven en had een grote nieuwsgierigheid naar hoe mensen functioneren in hun leven. Een grote kinderwens was het enige wat niet gerealiseerd werd in haar leven, tot … het moment dat ze die diepe wens innerlijk kon loslaten. De geboorte van haar dochter Laetitia, was een bijzondere ervaring en zeker doordat Laetitia een bijzonder meisje is, die autisme heeft en matig mentaal anders is dan de andere kinderen. Deze gebeurtenis heeft Caroline haar leven omvergegooid in de eerste plaats doordat zij werkelijk al haar verwachtingen rond moeder zijn, hoe haar kind zou “moeten” zijn – los diende te laten. Meteen zag ze de betekenis van dit meisje in haar leven, en kon ze de attitude aannemen en leven van kijken naar i.p.v. de beperkingen, naar de mogelijkheden.

DEVIJFKLAVER®

Caroline werkt graag met jongere mensen die willen ondernemen. Mensen die dromen hebben en daarbij botsen op gebrek aan zelfvertrouwen, zelf liefde, zelfacceptatie, een positief zelfbeeld én die moeite hebben om te communiceren wat zij werkelijk willen overbrengen bij anderen. Caroline heeft een lange persoonlijke groeiweg én zoektocht achter de rug. Naast het feit dat dit heel boeiend én zinvol was, wil Caroline jonge start-ups en ondernemers, helpen tijd te winnen. Zij zorgt dat je in actie komt, in actie blijft en resultaat boekt zowel persoonlijk als zakelijk. Caroline leert jou steeds naar de mogelijkheden kijken, en heeft heel snel door waar jij potentieel laat liggen. De begeleiding omvat daarnaast ook een heel praktische kant, zodat jij een all-in professionele begeleiding krijgt. Met jonge ondernemers bedoelt Caroline ook mensen die na een andere carrière,  een nieuwe weg willen inslaan.

Success is only meaningfull and enjoyable if it feels like your own.

Michelle Obama

Mijn benadering

Ik geloof dat jij als individu alle potentieel in jou hebt om het leven te creëren dat jij wenst. Ik merk op dat veel mensen last hebben van onzekerheid, zichzelf niet accepteren, gemis aan zelfvertrouwen ervaren, alsook moeite hebben om een goede communicatie te voeren.

Ik breng orde in de uiterlijke en innerlijke chaos. Ik wijs jou op  jouw groeikansen en mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden en problemen. Ik zorg ervoor dat je in actie komt, en daarin begeleid ik jou hierin integraal, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik ga voor jouw resultaat en zet er mijn tanden in tot we het vooropgestelde doel bereiken.Vaak komen er nog meer realisaties naar buiten dan de start van het begeleidingstraject!

DEVIJFKLAVER staat voor

 

Vrijheid

Als je vanuit vrijheid je keuzes maakt, maak je altijd de juiste.

Authenticiteit & Oprechtheid

Dit ben jij. Anders dan anderen. Zoals er geen twee bomen dezelfde zijn. Je bent helemaal jezelf en durft dat te laten zien. Alleen dan ben je van waarde voor anderen en kun je je echt verbinden.

Back to basic

Wie ben jij als je al het overbodige weghaalt ? De wereld klopt van nature, en jij ook.

Contact, Connectie & Communicatie

In contact zijn met jezelf en de wereld om je heen. Een echte verbinding ervaren. Een hartelijke communicatie met vanuit al je zintuigen.

Heb jij een vraag ?
Stel ze hier.

Jouw bericht

dit veld niet invullen s.v.p.