Houden van Jezelf met Zelfacceptatie Coaching

Jezelf terugvinden. Zelfwaardering. Opkomen voor jezelf.

Laat perfectionisme los.

Geloven in jezelf

Geloven in jezelf betekent dat je stopt goedkeuring van anderen nodig te hebben.

Vind jezelf terug

Herontdek jezelf waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet voor persoonlijke groei.

Waardeer jezelf

Zet jezelf op een verantwoordelijke manier op de eerste plaats. Zorg voor jezelf.

Kom op voor jezelf

Geef je grenzen aan. Nee zeggen kan een ja betekenen voor jezelf.

Zelfacceptatie als goede basis voor een gelukkig leven.

Heb je er genoeg van geluk buiten jezelf te zoeken en te denken dat jij het niet verdient?

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en geluk te ervaren. Geluk is niet iets wat je moet verdienen. Geluk is je bestaansrecht. Als je geluk ervaart, je gelukkig voelt, dan straal je dit uit naar je omgeving en word je daar weer gelukkig van. Het is een positieve gelukscirkel. Begin met kleine stappen. Vele kleine stappen worden een mooie lange weg. Geloof dat je het verdient, nù!

Zelfacceptatie, en dan ?

Wat maakt dat je goedkeuring van anderen nodig hebt bij beslissingen?

Als je jezelf niet accepteert, dan twijfel je sneller aan jezelf in situaties waarbij je belangrijke beslissingen wil nemen. Je vraagt heel vaak aan anderen wat ze ervan vinden.

Hoe is het om de mening van andere mensen te accepteren ?

Andere mensen vinden iets van jou, en dat is niet erg. Iedereen mag zijn eigen mening hebben en ergens zijn eigen oordeel op plakken. Bedenk dat andere mensen jou nooit volledig kennen. Zij kennen niet je hele verhaal, dus een oordeel van welke aard dan ook is altijd ongegrond. Dat wil niet zeggen dat het niet pijn kan doen. De kunst is echter om de positieve stem in je hoofd sterker te maken dan de negatieve stem van anderen. Laat je niet kleineren, laat niet over je heen lopen. Jij weet dat je geweldig bent

Waarom vergelijk je jouw prestaties vaak met anderen ?

Wanneer je moeite hebt om jezelf te accepteren zoals je bent, is het zo dat je anderen vaak veel beter, mooier en slimmer zal vinden. Op die manier is het lastig jezelf terug te vinden en blijft ware tevredenheid meestal uit.

Hoe is het om te accepteren dat je fouten mag maken ?

Iedereen maakt fouten, en iedereen hoort ook fouten te maken. Dingen niet perfect doen is een belangrijk onderdeel van je leven. Want zonder fouten te maken kun je niet leren. Meer nog, je kunt het woord fouten simpelweg vervangen door resultaten. Alles wat je doet leidt tot resultaten. Resultaten zijn niet goed of slecht. Afhankelijk van je doel kun je ze wel wenselijk of onwenselijk noemen.

 

Ongekende paden ontdekken voor nieuwe mogelijkheden.

Als jij jezelf meer en meer accepteert zoals je bent, met je talenten en werkpunten, dan ga je naar mogelijkheden kijken. Je ziet wel nog wat niet mogelijk is op dit moment, maar laat je er niet meer door neerhalen. Het wordt een automatisme om in elke uitdaging een groeikans te zien en dit zo actief aan te pakken.

Zelfacceptatie is de basis voor een gelukkig leven.

Als je jezelf accepteert zoals je bent dan zit je lekker in je vel. Je voelt dat je dicht bij jezelf bent, en dat je goed bent zoals je bent. Je doet wat je wil doen zonder je te laten tegenhouden door onzekerheid en zelftwijfel.

Positief denken als natuurlijk gevolg van jezelf accepteren

Jezelf accepteren zoals je bent opent de deur van positiviteit. Daar waar je in het verleden eerder aandacht schonk aan wat er “mislukte”, zo ga je nu mogelijkheden en kansen zien. Dan stroomt jouw leven, zowel persoonlijk als zakelijk.

Laat jouw perfectionisme los, nù!

Het kost jou veel energie om perfect te willen zijn. Perfectionisme is de deur naar een burn-out. Je vergelijkt je met anderen, en vindt jezelf nooit goed genoeg.  Kies in plaats van voor 100 % perfect, 80 % of zelfs 70 %. Relax! Geniet!

Focus op onvoorwaardelijke liefde voor ... jezelf!

Je hoorde het wellicht nooit zeggen: je moet eerst voor jezelf kiezen. Je leerde dat je eerst aan de ander moest denken. Als je kiest om jezelf als eerste persoon graag te zien, dan maak jij een stevig fundament om van daaruit van waarde te zijn voor andere mensen. Hoe is dat voor jou?

Er bestaat geen kritiek, er is enkel positieve feedback.

Je herkent het vast: je hoort gemakkelijker wat er niet goed gedaan is dan dat je een compliment krijgt. Positieve feedback is bedoeld om jou te laten groeien als mens. Start hiermee in je eigen leven. Geef positieve feedback aan jezelf ook al is een situatie lastig. Je leert er altijd van.

Zet de eerste stap.

Heb jij het ook moeilijk om jezelf te accepteren?  Zeg jij ook “ik ben nu eenmaal zo en dat zal toch nooit veranderen”.

De eerste stap voor om het even welke actie, is jezelf accepteren. Vanuit jezelf accepteren, ontdek je dat je zoveel kracht in jezelf hebt. Van daaruit onderneem jij actie, en dit had je nooit van jezelf  verwacht. 
Het is net alsof jij de  juiste knop in jouw systeem hebt ingedrukt, en dat je nu ten volle gaat voor jouw droom.
Het is nooit te laat om meer uit je leven te halen.

Alles begint met de eerste stap.  Eén kleine persoonlijke overwinning zorgt dat jij je waakvlam brandend houdt.
Van daaruit kies jij om verder actie te ondernemen en resultaat te behalen.

Neem de eerste stap naar jezelf.

Boek een 1:1 gesprek

In een eerste gesprek luister ik naar jouw vragen. We bepalen welke resultaten je wil behalen en welke acties daar tegenover staan. Daarna bespreken we jouw unieke traject bij DEVIJFKLAVER®.

i

Welk traject past bij jou

Jouw tijd is belangrijk. Elke situatie is anders en daarom kunnen wij niet anders dan op jouw maat werken. Ik doe er alles aan om jou tijd te laten winnen omdat ik weet wat tijd verliezen is. Het resultaat is het belangrijkste.

Jouw resultaat

Opkomen voor jezelf is ons einddoel.  Elke ja tegen jezelf op je afgelegde weg neem je mee voor de rest van je leven. Kom vanaf vandaag op voor jezelf, elke dag opnieuw. Dat wat je zo graag wilde, lééf je nu echt.

Avondtraining "Onzekerheid versus Zelfvertrouwen"

Tijdens deze avondtraining leer ik jou te kijken naar jezelf en je gevoelens van onzekerheid mee te nemen om uit te leren. Je gaat praktisch aan de slag, want ervaring opdoen is de beste leerschool. Je kent vast genoeg theorieën en wellicht lees je veel boeken. We gaan praktisch en interactief aan de slag. Je wordt gevraagd jezelf als voorbeeld mee te nemen tijdens deze avond, want hier haal je het meeste uit .  Ben je een verlegen of onzeker persoon, dan is deze avond een absolute aanrader!

Meer info

Prijs: 30€

Locatie: Devijfklaver in Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Vooraf inschrijven verplicht.

Betaling cash de dag zelf.

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

Dagtraining " Natuurlijke Communicatie in de praktijk".

Resultaat van deze opleiding is durven uitkomen voor je eigen mening. Je krijgt inzichten in jouw belemmerende overtuigingen. Met een heldere syllabus uitgewerkt specifiek op dit onderwerp,  met realistische voorbeelden in een vertrouwelijke groep.  Een gezonde lunch inbegrepen en gezonde snacks in de pauzes.  Inbegrepen een terugkomnamiddag.

Meer info

Een interactieve dag afgewisseld met theorie en praktijk over duidelijke communicatie. Je krijgt een syllabus mee van de materie die je kan blijven gebruiken. Het is een basis die we leggen rond duidelijke communicatie waarin ook durven opkomen voor je mening, duidelijker en krachtiger leren communiceren, aan bod komen. In comfortabele situaties is het dikwijls gemakkelijk om je te uiten, en hoe doe je dit in uitdagende situaties ? Je brengt je praktische dagelijkse voorbeelden in en daar gaan we mee aan de slag.

Jouw investering: 195 euro

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

Vrouwen Weekend "Stilstaan bij jezelf"

Tijdens dit weekend ontmoet je jezelf in een veilige groep samen met andere vrouwen. Je laat alle oordeel en innerlijke gesprekken los zijn voor wat ze zijn. Je neemt jezelf mee en tegelijk laat je je verhaal los. Je komt er als puur mens. Het is op zich niet belangrijk wat je doet in je leven, wel wie jij in essentie bent als vrouw. Dit is een weekend voor vrouwen die de spiegel voor zichzelf durven te houden. Dit weekend gaat door in de natuur, elke keer op een andere plaats. Dit weekend kan doorgaan in België, Nederland of Frankrijk.

Meer info

Misschien is dit helemaal niks voor jou. Misschien wil jij een gezellig weekend samen met andere vrouwen, waarbij je gezellig eet en wat spreekt met elkaar.
Dit is het dus niet. De opzet is dat je eerlijk naar jezelf kijkt, waarbij veiligheid en vertrouwelijkheid een absolute must is. Kan je dit niet garanderen, dan zal dit weekend niks voor jou zijn.

Om te kunnen deelnemen, is een intakegesprek vooraf nodig.

Jouw investering: 697 euro all in

Lokatie: wordt tijdig vooraf doorgegeven

Factuur nodig ? Vraag ze aan bij de inschrijving.

VIP jaartraject 1:1

Een jaar lang coach ik jou naar jouw resultaat. Gegarandeerd resultaat. We sturen bij waar nodig tijdens het traject. Ik stap naast je mee, en toon jou wat jij nog niet ziet van jezelf. Ik leer jou duidelijker en krachtiger communiceren. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.  Wekelijks komen we samen zodat jij groeit en verder evolueert, waarbij je een stevig fundament legt voor jouw leven, zowel op werkvlak als op persoonlijk gebied. Een leven waar je vol zelfvertrouwen in staat. Een leven waar zelftwijfel tot het verleden behoort. Je staat zelfzeker in het leven en accepteert jezelf meer en meer zoals je bent.

Meer info

Vooraleer we beslissen om samen te werken, hebben wij een 1:1 gesprek met elkaar. Daarbij luister ik naar jouw vraag en overleggen we samen of wij aan de slag kunnen gaan.

Investering: wordt tijdens het gesprek besproken

Factuur nodig ?

Meld het bij je beslissing als je van start gaat met de VIP Coaching.

Een vraag ? 
Ik help je graag.

Privacybeleid

Werkboek: vind de weg terug naar jezelf van Caroline Geirnaert - Devijfklaver®

Download Werkboek: Vind de weg terug naar jezelf

Tof! Kijk even in je inbox om het E-book te downloaden.