Houden van Jezelf is Jezelf Accepteren

Jezelf terugvinden. Zelfwaardering. Opkomen voor jezelf.

Laat perfectionisme los, jij bent jouw nummer 1.

Zelfacceptatie als goede basis voor een gelukkig leven.

Heb je er genoeg van geluk buiten jezelf te zoeken en te denken dat jij het niet verdient?

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en geluk te ervaren. Geluk is niet iets wat je moet verdienen. Geluk is je bestaansrecht. Als je geluk ervaart, je gelukkig voelt, dan straal je dit uit naar je omgeving en word je daar weer gelukkig van. Het is een positieve gelukscirkel. Begin met kleine stappen. Vele kleine stappen worden een mooie lange weg. Geloof dat je het verdient, nù!

Zelfacceptatie, en dan ?

Wat maakt dat je goedkeuring van anderen nodig hebt bij beslissingen?

Als je jezelf niet accepteert, dan twijfel je sneller aan jezelf in situaties waarbij je belangrijke beslissingen wil nemen. Je vraagt heel vaak aan anderen wat ze ervan vinden.

Hoe is het om de mening van andere mensen te accepteren ?

Andere mensen vinden iets van jou, en dat is niet erg. Iedereen mag zijn eigen mening hebben en ergens zijn eigen oordeel op plakken. Bedenk dat andere mensen jou nooit volledig kennen. Zij kennen niet je hele verhaal, dus een oordeel van welke aard dan ook is altijd ongegrond. Dat wil niet zeggen dat het niet pijn kan doen. De kunst is echter om de positieve stem in je hoofd sterker te maken dan de negatieve stem van anderen. Laat je niet kleineren, laat niet over je heen lopen. Jij weet dat je geweldig bent

Waarom vergelijk je jouw prestaties vaak met anderen ?

Wanneer je moeite hebt om jezelf te accepteren zoals je bent, is het zo dat je anderen vaak veel beter, mooier en slimmer zal vinden. Op die manier is het lastig jezelf terug te vinden en blijft ware tevredenheid meestal uit.

Hoe is het om te accepteren dat je fouten mag maken ?

Iedereen maakt fouten, en iedereen hoort ook fouten te maken. Dingen niet perfect doen is een belangrijk onderdeel van je leven. Want zonder fouten te maken kun je niet leren. Meer nog, je kunt het woord fouten simpelweg vervangen door resultaten. Alles wat je doet leidt tot resultaten. Resultaten zijn niet goed of slecht. Afhankelijk van je doel kun je ze wel wenselijk of onwenselijk noemen.

 

Ongekende paden ontdekken voor nieuwe mogelijkheden.

Als jij jezelf meer en meer accepteert zoals je bent, met je talenten en werkpunten, dan ga je naar mogelijkheden kijken. Je ziet wel nog wat niet mogelijk is op dit moment, maar laat je er niet meer door neerhalen. Het wordt een automatisme om in elke uitdaging een groeikans te zien en dit zo actief aan te pakken.

Zelfacceptatie is de basis voor een gelukkig leven.

Als je jezelf accepteert zoals je bent dan zit je lekker in je vel. Je voelt dat je dicht bij jezelf bent, en dat je goed bent zoals je bent. Je doet wat je wil doen zonder je te laten tegenhouden door onzekerheid en zelftwijfel.

Positief denken als natuurlijk gevolg van jezelf accepteren

Jezelf accepteren zoals je bent opent de deur van positiviteit. Daar waar je in het verleden eerder aandacht schonk aan wat er “mislukte”, zo ga je nu mogelijkheden en kansen zien. Dan stroomt jouw leven, zowel persoonlijk als zakelijk.

Laat jouw perfectionisme los.

Het kost jou veel energie om perfect te willen zijn. Perfectionisme is de deur naar een burn-out. Je vergelijkt je met anderen, en vindt jezelf nooit goed genoeg.  Kies in plaats van voor 100 % perfect, 80 % of zelfs 70 %. Relax! Geniet!

Focus op onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Je hoorde het wellicht nooit zeggen: je moet eerst voor jezelf kiezen. Je leerde dat je eerst aan de ander moest denken. Als je kiest om jezelf als eerste persoon graag te zien, dan maak jij een stevig fundament om van daaruit van waarde te zijn voor andere mensen. Hoe is dat voor jou?

Er bestaat geen kritiek, er is enkel positieve feedback.

Je herkent het vast: je hoort gemakkelijker wat er niet goed gedaan is dan dat je een compliment krijgt. Positieve feedback is bedoeld om jou te laten groeien als mens. Start hiermee in je eigen leven. Geef positieve feedback aan jezelf ook al is een situatie lastig. Je leert er altijd van.

Zet de eerste stap.

Heb jij het ook moeilijk om jezelf te accepteren?  Zeg jij ook “ik ben nu eenmaal zo en dat zal toch nooit veranderen”.

De eerste stap voor om het even welke actie, is jezelf accepteren. Vanuit jezelf accepteren, ontdek je dat je zoveel kracht in jezelf hebt. Van daaruit onderneem jij actie, en dit had je nooit van jezelf  verwacht.
Het is net alsof jij de  juiste knop in jouw systeem hebt ingedrukt, en dat je nu ten volle gaat voor jouw droom.
Het is nooit te laat om meer uit je leven te halen.

Alles begint met de eerste stap.  Eén kleine persoonlijke overwinning zorgt dat jij je waakvlam brandend houdt.
Van daaruit kies jij om verder actie te ondernemen en resultaat te behalen.

Scroll verder onder deze introductie naar het aanbod.

Boek een 1:1 gesprek

In een eerste gesprek luister ik naar jouw vragen. We bepalen welke resultaten je wil behalen en welke acties daar tegenover staan. Daarna bespreken we jouw unieke traject bij DEVIJFKLAVER®.

i

Welk traject past bij jou

Jouw tijd is belangrijk. Elke situatie is anders en daarom kunnen wij niet anders dan op jouw maat werken. Ik doe er alles aan om jou tijd te laten winnen omdat ik weet wat tijd verliezen is. Het resultaat is het belangrijkste.

Jouw resultaat

Opkomen voor jezelf is ons einddoel.  Elke ja tegen jezelf op je afgelegde weg neem je mee voor de rest van je leven. Kom vanaf vandaag op voor jezelf, elke dag opnieuw. Dat wat je zo graag wilde, lééf je nu echt.

 

Krachtige en duidelijke Communicatie - kosteloze avondtraining 30/11/2018 van 19.30 tot 21.00

Herken je dit ?

  • Merk jij op dat je dikwijls verkeerd begrepen wordt?
  • Vind jij het moeilijk om op een rustige manier je mening uit te drukken?
  • Denk jij vaak dat communiceren niet voor jou is weggelegd?

Wil jij

  • Verbinding maken met de anderen?
  • Een vergadering kunnen leiden?
  • Een betere communicatie met je kinderen en familie?

Op deze avond krijg je een praktische introductie in de do's en de don'ts van communicatie. Als NLP Master en Non Violent Communication Coach neem ik je op een verstaanbare manier mee in de belangrijkste wereld die er bestaat: communicatie!

Meer info

 

Wanneer ? 30 november 2018

Tijdstip ? van 19.30 tot 21.00u

Investering: jouw tijd, commitment om te leren en interesse om beter te leren communiceren

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via onderstaande knop.

Relaxatie  voor ondernemers "Laad je met rust" - 1 dag

Herken je dat bij jezelf ? Je bent een gedreven ondernemer en gaat maar door in je acties voor jouw onderneming. Op een bepaald moment ga je in het rood, en merk je op bij jezelf dat je je moet inspannen om te ontspannen. Daarbij merk je dat ontspannen een grote issue wordt.
Tijd nemen om te ont-spannen is geen tijdverlies!  Je batterij opladen doet je tijd winnen, ook al denk je dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Vanuit die tijd dat jij je laat begeleiden op een professionele manier, boek jij resultaat in jouw bedrijf en je persoonlijke leven omdat je meer focus hebt vanuit een besef dat innerlijke rust oplevert voor jou én jouw omgeving.

Meer info

De ervaring leert mij dat mensen tot in-zicht komen, nieuwe stappen zetten.
Dit gebeurt o.a. het best in onze natuurlijke habitat, ja buiten! Het Muziekbos, aan de voet van de praktijk van Devijfklaver®, is de ideale plek hiervoor. Er wordt verzocht je mobiele telefoon de ganse dag op vliegtuig stand te zetten en niet mee te nemen naar het  bos, noch in de praktijk bij de meditaties en andere activiteiten.
We starten de dag elk met onze eigen intentie.

Startuur: 9.30u - welkom vanaf 9.00
Einduur: tussen 17.30 en 18.00u
Kledij: neem je wandelkledij en goede stapschoenen mee zodat je je hier kan omkleden
Inbegrepen: gezonde lunch, glutenvrij en lactose vrij is mogelijk verse soep en andere dranken, gezonde versnaperingen voor pauzes aanwezig
Schrijf- en ander materiaal: hier aanwezig

Jouw investering: 300€
Aantal deelnemers: maximum 12

Locatie: Devijfklaver® in de Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Vooraf inschrijven en betalen via storting. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid een factuur aan te vragen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Leer jezelf graag zien - 10 stappen traject

Tijdens deze 10-daagse ontmoet je jezelf in een veilige groep. Je laat alle oordeel en innerlijke gesprekken los zijn voor wat ze zijn. Je neemt jezelf mee en tegelijk laat je je verhaal los. Je komt er als puur mens. Het is op zich niet belangrijk wat je doet in je leven, wel wie jij in essentie bent als mens. Dit is een weekend voor degenen die de spiegel voor zichzelf durven te houden en oprecht willen groeien. De jaartraining gaat door bij Devijfklaver.

Meer info

Misschien is dit helemaal niks voor jou. Misschien wil jij een gezellige tijd doorbrengen met anderen, waarbij je gezellig eet en wat spreekt met elkaar. Deze training is een transformatie proces, als jij daar klaar voor bent.
Dit is het dus niet. De opzet is dat je eerlijk naar jezelf kijkt, waarbij veiligheid en vertrouwelijkheid een absolute must is. Kan je dit niet garanderen, dan zal deze 10 daagse niks voor jou zijn.

Om te kunnen deelnemen, is een intakegesprek vooraf nodig.

Start: 9.30u tot 18.00
Zijn wij een match ? Om deel te kunnen nemen, maken wij vooreerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

VIP traject 1:1

Via een stappenplan breng ik  jou van A naar B. Jij komt standvastig in actie en blijft in actie ,én houdt jouw resultaat momentum. Een jaar lang sta jij aan het roer en vaar ik met jou mee naar jouw resultaat van A naar B. Gegarandeerd resultaat. We sturen bij waar nodig tijdens het traject. Ik stap naast je mee, en toon jou wat jij nog niet ziet van jezelf. Ik leer jou duidelijker en krachtiger communiceren. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.  Tweewekelijks werken we samen zodat jij groeit en verder evolueert, waarbij je een stevig fundament legt voor jouw leven, zowel op werkvlak als op persoonlijk gebied. Een leven waar je vol zelfvertrouwen in staat. Een leven waar zelftwijfel tot het verleden behoort. Je staat zelfzeker in het leven en accepteert jezelf meer en meer zoals je bent, waarbij je weet dat je altijd in ontwikkeling bent.

Meer info

Vooraleer we beslissen om samen te werken, hebben wij een 1:1 gesprek met elkaar. Daarbij luister ik naar jouw vraag en overleggen we samen of wij aan de slag kunnen gaan.

Zijn wij een match ? Om in aanmerking te komen is een vrijblijvend kennismakingsgesprek noodzakelijk.

Heb jij een vraag ?
Stel ze hier.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.