Let's share online!

To the point. Eenvoudig. Ervaringsgericht.

Gratis Webinar reeks met verschillende data mogelijkheden  "pep*PIL: Persoonlijk Inspirerend Leiderschap voor Laatbloeiers"

 

 

Meld je HIER aan.

In dit op de praktijk gerichte webinar gaat het vooral over hoe je omgaat met je persoonlijk leiderschap. Is het lijden of leiden? Klaag je omdat je een laatbloeier bent of kijk je liever vooruit met de neus in de wind? Dan zal je hier op je plek zijn in dit webinar.

Herken je dit ?

  • Je bent er (misschien twijfel je wel) zeker van dat je een laatbloeier bent en je laat je hierdoor niet van je stuk brengen maar weet niet hoe dit nu concreet aan te pakken.
  • Je vraagt je af wat leiderschap is en of het daarvoor niet te laat is.
  • En dan lees je boeken over leiderschap maar het lijkt alsof niks van die wijsheden echt met jou rijmt als laatbloeier.

Wil jij

  • Inspirerende Leiderschap voor laatbloeiers en laatbloeisters zien als een kans tot professionel en persoonlijke groei? 
  • Nieuwe opportuniteiten creëren in je leven, zowel professioneel als persoonlijk?
  • Positief kijken met de neus vooruit i.p.v. terug te blijven blikken naar het verleden?

Op dit gratis webinar krijg je een praktische no blabla tips in de do's en de don't van een ferm opgeleide coach, met bakken ervaring alsook zelf een laatbloeister zijnde!  Ik geef ik jou mijn beste tips mee vanuit mijn ervaring en ja, worstelingen die ik had wetende dat alles bij mij later kwam in het leven. En hoe ik daar mee omga, en uiteraard tools die je kan gebruiken dus, in actie komen!

 

De methode van Devijfklaver® steunt op de 5 pijlers:

Heb je interesse in één van mijn diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met mij, ik ben er voor jou! Jouw coach Caroline.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.