Fotoshoot op locatie, thuis voor particulier en kleine onderneming

Portret

Bij een standaard fotoshoot fotografeer ik je gedurende 1 à 2 uur. Ik selecteer dan zorgvuldig en bewerk de foto’s met als resultaat 5 prachtige portretten. De opnames gaan door bij u thuis, op een plek waar je graag de fotoshoot wil zowel natuur als stad, of op een plek die ik gepast vind, dit allemaal in gezamenlijk overleg vooraf. Zowel voor particulieren als kleine ondernemingen.

250€

Alternatieve ceremonie 

De alternatieve ceremonie  is een ceromonie buiten de klassieke regels, mensen gaan een verbintenis aan in hun totale eigenheid en natuurlijkheid. Geen onnatuurlijke poses en perfect opgemaakte vrouwen, het gaat hier om puur natuur en verbinding. Prijs op aanvraag volgens de wensen.  Ik neem fotoshoot indien gewenst bij de voorbereiding, het event zelf en misschien een sessie met jullie samen, alles op maat. 

Prijs op aanvraag en volgens aanvraag. 

natuur coaching met jouw coach vraag

Groepsfotoshoot

Bij de groepsfotoshoot zorg ik dat jullie wensen ingevuld worden en dit bespreken we vooraf. De foto shoot is  vanaf drie personen. Gedurende een 4-tal uur gaan de opnames door buiten of op locatie. Indien er een visagiste en styliste gewenst zijn, kan daar voor gezorgd worden, als extra investering. Hierbij hou je 10 bijzondere foto’s over en een onvergetelijke ervaring als familie, groep vrienden, collega’s. Zowel voor particulieren als voor kleine ondernemingen.

450€

Verbindende fotografie voor onderneming en particulier

Voor iedereen

Zowel particulieren als ondernemingen te regio Oost-Vlaanderen kunnen mij als fotografe inschakelen. Je kan bij deVijfklaver terecht voor foto’s maar ook voor video’s om bijvoorbeeld jezelf voor te stellen, of om te leren hoe je je gedraagt voor de camera. Ik zorg ervoor dat je helemaal los komt, en durft te tonen wie je bent.

Als onderneming

Ook als onderneming kan je bij deVijfklaver terecht voor een verbindende fotoshoot van je team of voor foto’s ter vervanging van saaie stockfoto’s. Ik ga graag met je op pad voor beelden op maat van jouw bedrijf.

Authenticiteit

In onze maatschappij willen mensen authenticiteit. Dankzij verbindende fotografie help ik jou te tonen wie jij werkelijk bent in al je puurheid en echtheid. Worden wie je bent is het motto van deVijfklaver, er zijn al genoeg copycats!