Standaard Fotoshoot

Bij een standaard fotoshoot fotografeer ik je gedurende 1 à 2 uur. Ik selecteer dan zorgvuldig en bewerk de foto’s met als resultaat 5 prachtige portretten. De opnames gaan door bij u thuis, op een plek waar je graag de fotoshoot wil zowel natuur als stad, of op een plek die ik gepast vind, dit allemaal in gezamenlijk overleg vooraf. Zowel voor particulieren als kleine ondernemingen.

250€

Uitgebreide fotoshoot

De uitgebreide fotoshoot is hetzelfde als de Standaard Fotoshoot., alleen nemen we hier meer tijd. Gedurende 3 à 4 uur gebeuren de opnames buiten of op locatie. Indien er een visagiste en styliste gewenst zijn, kan daar voor gezorgd worden, als extra investering. Hierbij houdt u 10 bijzondere foto’s aan over en een onvergetelijke ervaring met veel plezier! Zowel voor particulieren als kleine ondernemingen.

350€

Groepsfotoshoot

Bij de groepsfotoshoot is de werkwijze net zoals bij de uitgebreide Fotoshoot en dan wel vanaf drie personen. Gedurende een 4-tal uur gaan de opnames door buiten of op locatie. Indien er een visagiste en styliste gewenst zijn, kan daar voor gezorgd worden, als extra investering. Hierbij hou je 10 bijzondere foto’s over en een onvergetelijke ervaring als familie, groep vrienden, collega’s. Zowel voor particulieren als voor kleine ondernemingen.

450€

Verbindende fotografie voor onderneming en particulier

Voor iedereen

Zowel particulieren als ondernemingen te regio Oost-Vlaanderen kunnen mij als fotografe inschakelen. Je kan bij deVijfklaver terecht voor foto’s maar ook voor video’s om bijvoorbeeld jezelf voor te stellen, of om te leren hoe je je gedraagt voor de camera. Ik zorg ervoor dat je helemaal los komt, en durft te tonen wie je bent.

Als onderneming

Ook als onderneming kan je bij deVijfklaver terecht voor een verbindende fotoshoot van je team of voor foto’s ter vervanging van saaie stockfoto’s. Ik ga graag met je op pad voor beelden op maat van jouw bedrijf.

Authenticiteit

In onze maatschappij willen mensen authenticiteit. Dankzij verbindende fotografie help ik jou te tonen wie jij werkelijk bent in al je puurheid en echtheid. Worden wie je bent is het motto van deVijfklaver, er zijn al genoeg copycats!