Caroline is al van kindsaf aan gepassioneerd door alles wat ze om haar heen ziet. Ze kreeg fotografie als het ware met de paplepel ingegeven, omdat haar vader fotografeerde en de foto’s thuis ontwikkelde samen met haar.  Toen ze 35 was, studeerde ze af als analoog fotograaf en nu werkt ze ook als digitaal fotograaf. Caroline kan je typeren als een spontane, positieve en creatieve fotograaf die de kwaliteit heeft om te verbinden zodat je geniet van een fotoshoot, zelfs als je dit niet zo graag doet of weinig zelfvertrouwen hebt. Ze haalt het beste uit jou naar toven op haar naturelle manier, en neemt elke keer weer “le moment décisif”.

Fotoshoot op locatie, thuis voor particulier en kleine onderneming voor je bedrijf, social media, je website enz. zowel voor NEDERLAND als BELGIE.

Boek HIER jouw vrijblijvend gesprek online met mij.

 

 

 

Afscheidsfotografie|Portret | Koppels | Familie | Transgenders | Baas en lievelingsdier 

Bij een standaard fotoshoot fotografeer ik je gedurende 1 à 2 uur. Ik selecteer dan zorgvuldig en bewerk de foto’s met als resultaat 5 prachtige portretten. De opnames gaan door bij u thuis, op een plek waar je graag de fotoshoot wil zowel natuur als stad, of op een plek die ik gepast vind, dit allemaal in gezamenlijk overleg vooraf. Zowel voor particulieren als kleine ondernemingen.

Vraag een gepersonaliseerde offerte aan. Dit na een vrijblijvend voorgesprek

Alternatieve ceremonie | Zwangerschap | Geboorte | Verloving

De alternatieve ceremonie  is een ceromonie buiten de klassieke regels, mensen gaan een verbintenis aan in hun totale eigenheid en natuurlijkheid. Geen onnatuurlijke poses en perfect opgemaakte vrouwen, het gaat hier om puur natuur en verbinding. Prijs op aanvraag volgens de wensen.  Ik neem fotoshoot indien gewenst bij de voorbereiding, het event zelf en misschien een sessie met jullie samen, alles op maat. Beelden van tijdens een zwangerschap, jouw kersverse baby, een verloving,  het zijn allemaal bijzondere momenten om vast te leggen en later opnieuw te bekijken.

Prijs op aanvraag en volgens aanvraag. 

natuur coaching met jouw coach vraag

Groepsfotoshoot | Uitgebreide fotoshoot 

Bij de groepsfotoshoot zorg ik dat jullie wensen ingevuld worden en dit bespreken we vooraf. De foto shoot is  vanaf drie personen. Gedurende een 4-tal uur gaan de opnames door buiten of op locatie. Indien er een visagiste en styliste gewenst zijn, kan daar voor gezorgd worden, als extra investering. Hierbij hou je bijzondere foto’s over en een onvergetelijke ervaring als familie, groep vrienden, collega’s. Zowel voor particulieren als voor kleine ondernemingen.

 

Afscheidsfotografie 

Van iets verdrietigs iets moois maken … ik herinner me jaren geleden dat men mij vroeg de uitvaart van een vader te fotograferen wiens dochter op wereldreis was en die niet bereikbaar was. Bovendien was het nog één van de beste vrienden en leeftijdsgenoot van mijn vader. Het was best heftig en ik ben zo dankbaar dat ik dit moment heb mogen vastleggen, in alle sereniteit en dankbaarheid voor de nabestaanden dat zij een herinnering hebben aan deze dag.

Koester de herinnering door een mooi album wat werkt bij de rouwverwerking van de nabestaanden. 

Prijs wordt besproken in overleg volgens uw wensen. 

Verbindende fotografie voor onderneming en particulier

Voor iedereen

Zowel particulieren als ondernemingen te regio Oost-Vlaanderen kunnen mij als fotografe inschakelen. Je kan bij deVijfklaver terecht voor foto’s maar ook voor video’s om bijvoorbeeld jezelf voor te stellen, of om te leren hoe je je gedraagt voor de camera. Ik zorg ervoor dat je helemaal los komt, en durft te tonen wie je bent.

Als onderneming

Ook als onderneming kan je bij deVijfklaver terecht voor een verbindende fotoshoot van je team of voor foto’s ter vervanging van saaie stockfoto’s. Ik ga graag met je op pad voor beelden op maat van jouw bedrijf.

Authenticiteit

In onze maatschappij willen mensen authenticiteit. Dankzij verbindende fotografie help ik jou te tonen wie jij werkelijk bent in al je puurheid en echtheid. Worden wie je bent is het motto van deVijfklaver, er zijn al genoeg copycats!