Opkomen voor jouw mening

Zelfvertrouwen. Connectie. Persoonlijk leiderschap.
Kies voor wie jij werkelijk wil zijn.

Durven opkomen voor jezelf

Durf zeggen waar het op staat, en geef duidelijkheid voor jezelf én de ander.

Zelfvertrouwen in elke situatie

Geen enkele situatie boezemt jou nog angst in.  Je bént zelfvertrouwen!

Verbinden met anderen

Creëer echte contacten door op een oprechte manier te communiceren.

Persoonlijk Leiderschap

Neem het heft in eigen handen. Ben duidelijk naar jezelf en naar anderen.
Krijg zelfvertrouwen door een heldere en krachtige communicatie.

Heb je er genoeg van kansen in je leven te missen omdat je je niet duidelijk kan uitdrukken?

Ja, je kan dit leren ! Om te weten wat je precies wil communiceren, is het belangrijk te weten wat jij écht wil. Je neemt persoonlijk leiderschap in. Je laat je niet meer domineren door mensen die op een overdonderende manier communiceren. Durf jouw mening geven op een duidelijke manier.

Natuurlijke communicatie, hoezo?

Wat maakt dat je nu nog onzeker bent over jouw communicatie ?

Je mening niet durven geven is vaak gelinkt aan een onzekere houding. Door stap voor stap te leren duidelijk communiceren, boek je winst voor jouw eigenwaarde en zelfrespect.

Hoe komt het dat je je laat overdonderen door dominante mensen ?

Zou het kunnen zijn dat je je vergelijkt met anderen en je hierdoor kleiner maakt ? Wat levert het je op om dit nog te laten gebeuren ? Beslis dat het nu stopt.

Wat maakt dat je denkt dat je nooit goed zal kunnen communiceren ?

Vaak zijn we zo vol van onze overtuigingen en dit kan er één van zijn. Communiceren kan je echt leren. Wat nodig is, dat jij dat echt wil omdat je echt wil begrepen worden.

Hoe is het om duidelijk en krachtig te communiceren met anderen ?

Als je jouw mening op een duidelijke en heldere manier durft te geven, dan creëer je duidelijkheid naar anderen toe. Hierdoor kan je je echt verbinden met andere mensen, zowel privé als zakelijk. En dat geeft jou veel zelfvertrouwen!

Durf je mening te geven in vol zelfvertrouwen.

Als jij meer en meer je mening durft te geven, maak jij een stevig fundament van zelfvertrouwen.  Als er zich moeilijkere situaties voordoen in jouw leven, dan kan je daar veel sneller en adequater op reageren, zonder je zelfvertrouwen te verliezen.

Groei in zelfvertrouwen en kom voor je eigen mening op.
Leren opkomen voor je eigen mening doe je op een verbindende manier. Assertiviteit heeft niet te maken met agressieve taal.  Wil jij echt begrepen worden, dan is het belangrijk om op te komen voor jouw eigen mening.
Geloof het of niet, jouw eigen mening uiten geeft energie !
Je ontwikkelt hierdoor een positief zelfbeeld en jouw ogen stralen vertrouwen uit en goesting om je leven in eigen handen te nemen. Oefening baart kunst, spreken is goud. Jezelf uitdrukken in jouw unieke identiteit inspireert anderen !
Leer op elk moment in je leven duidelijker communiceren.
Pak jouw uitdagingen aan en groei ! Een mens is gemaakt om te groeien en het allerbeste uit zichzelf te halen. Een mens is gemaakt om op weg te gaan en zich te verbinden met anderen. Duidelijk communiceren is ook oprecht leren luisteren.
Breek los uit de gevangenis van de taal.
Doorbreek de behoefte om te voldoen aan de mening van anderen. Als jij snel antwoorden wil geven in een situatie, ben je vaak niet in verbinding met jezelf. Vertragen in denken is hier de sleutel.
Maak van jouw communicatie een win-win verhaal. Altijd.
Respecteer elkaars eigenheid en luister met volle aandacht naar elkaar. Van daaruit filter je samen een win-win oplossing. Pas dit toe voor nu en altijd.

Jouw unieke aanpak.

Elke persoon is uniek en kampt wel eens met twijfels en uitdagingen. Ik geloof in de groeikansen van elk individu om meer uit het leven te halen. Jouw onbenutte potentieel aanvoelen is mijn talent. Jouw leefwereld in kaart brengen is als het optekenen van een landkaart. Samen leggen we deze open en kijken we wat er voor handen ligt. Wij brengen orde in jouw verwarring en kijken naar welke hendels jij nodig hebt om op een natuurlijke manier te communiceren. We bepalen wat jij wil betekenen in jouw leven én wat je wil bijdragen voor anderen.
Via een gepersonaliseerd coachingstraject gaan we samen aan de slag om jouw leven te transformeren. Je wordt je bewust van waarom je doet wat je doet en hoe je dat kan veranderen. Je kan er ook voor kiezen om eerst een workshop, training of lezing bij te wonen.

 

Neem de eerste stap naar jezelf.

Boek een 1:1 gesprek

In een eerste gesprek gaan we kijken wat jouw vragen zijn. We bepalen welke resultaten je wil behalen en welke acties daar tegenover staan. Vervolgens bespreken we jouw unieke traject bij DEVIJFKLAVER®.
i

Welk traject past bij jou

Jouw tijd is belangrijk. Elke situatie is anders en daarom kunnen wij niet anders dan op jouw maat werken. Ik doe er alles aan om jou tijd te laten winnen omdat ik weet wat tijd verliezen is. Het resultaat is het belangrijkste.

Jouw resultaat

Jouw persoonlijk leiderschap is ons einddoel. Ben duidelijk naar anderen toe en neem het heft in eigen handen, voor eens en altijd.  Elke mijlpaal op je afgelegde weg neem je mee voor de rest van je leven. Kies vandaag voor jezelf.

Relaxeren voor ondernemers "Laad je met rust" - 1 dag

Herken je dat bij jezelf ? Je bent een gedreven ondernemer en gaat maar door in je acties voor jouw onderneming. Op een bepaald moment ga je in het rood, en merk je op bij jezelf dat je je moet inspannen om te ontspannen. Daarbij merk je dat ontspannen een grote issue wordt.
Tijd nemen om te ont-spannen is geen tijdverlies!  Je batterij opladen doet je tijd winnen, ook al denk je dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Vanuit die tijd dat jij je laat begeleiden op een professionele manier, boek jij resultaat in jouw bedrijf en je persoonlijke leven omdat je meer focus hebt vanuit een besef dat innerlijke rust oplevert voor jou én jouw omgeving.

Meer info

Samen met jullie nemen wij een volledige dag de tijd om los te laten, te verbinden met elkaar, te ontladen, tot rust te komen. De ervaring leert mij dat mensen tot in-zicht komen, nieuwe stappen zetten.
Dit gebeurt o.a. het best in onze natuurlijke habitat, ja buiten! Het Muziekbos, aan de voet van de praktijk van Devijfklaver®, is de ideale plek hiervoor. Er wordt verzocht je mobiele telefoon de ganse dag op vliegtuig stand te zetten en niet mee te nemen naar het  bos, noch in de praktijk bij de meditaties en andere activiteiten.
We starten de dag elk met onze eigen intentie.

Startuur: 9.30u - welkom vanaf 9.00
Einduur: tussen 17.30 en 18.00u
Kledij: neem je wandelkledij en goede stapschoenen mee zodat je je hier kan omkleden
Lunch: zelf meebrengen, er is verse soep en andere dranken, gezonde versnaperingen voor pauzes aanwezig
Schrijf- en ander materiaal: hier aanwezig

Jouw investering: 180€
Aantal deelnemers: maximum 12

Locatie: Devijfklaver® in de Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Vooraf inschrijven en betalen via storting. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid een factuur aan te vragen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Krachtige en duidelijke Communicatie - 1/2 dag

Resultaat van deze opleiding is durven uitkomen voor je eigen mening. Te leren omgaan met lastige gesprekken en er een win-win situatie van te maken voor beide partijen. Je krijgt inzichten in jouw belemmerende overtuigingen. Met een heldere syllabus uitgewerkt specifiek op dit onderwerp,  met realistische voorbeelden in een vertrouwelijke groep. 

Meer info

Een interactieve halve dag afgewisseld met theorie en praktijk over duidelijke communicatie. Je krijgt een syllabus mee van de materie die je kan blijven gebruiken. Het is een basis die we leggen rond duidelijke en krachtige communicatie waarin ook durven opkomen voor je mening, duidelijker en krachtiger leren communiceren, aan bod komen. In comfortabele situaties is het dikwijls gemakkelijk om je te uiten, en hoe doe je dit in uitdagende situaties ? Je brengt je praktische dagelijkse voorbeelden in en daar gaan we mee aan de slag.

Wanneer ? 13 november 2018

Startuur:  18.00u
Einduur: 22.00u
Pauze van 20 min. voorzien.

Locatie: Devijfklaver® in de Savooistraat 94A te 9600 Ronse

Jouw investering: 100€
Aantal deelnemers: max 10

Bij jouw inschrijving krijg je een vragenlijst ter voorbereiding van de opleidingsavond.

Vooraf inschrijven en betalen via storting. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid een factuur aan te vragen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

BiAtch Vrouwen  "Stilstaan bij jezelf" - 2 dagen/2 overnachting
voorzien lente 2019

Tijdens dit weekend ontmoet je jezelf in een veilige groep samen met andere vrouwen. Je laat alle oordeel en innerlijke gesprekken los zijn voor wat ze zijn. Je neemt jezelf mee en tegelijk laat je je verhaal los. Je komt er als puur mens. Het is op zich niet belangrijk wat je doet in je leven, wel wie jij in essentie bent als vrouw. Dit is een weekend voor vrouwen die de spiegel voor zichzelf durven te houden. Dit weekend gaat door in de natuur, elke keer op een andere plaats. Dit weekend kan doorgaan in België, Nederland of Frankrijk.

Meer info

Misschien is dit helemaal niks voor jou. Misschien wil jij een gezellig weekend samen met andere zakenvrouwen, waarbij je gezellig eet en wat spreekt met elkaar.
Dit is het dus niet. De opzet is dat je eerlijk naar jezelf kijkt, waarbij veiligheid en vertrouwelijkheid een absolute must is. Kan je dit niet garanderen, dan zal dit weekend niks voor jou zijn.

Om te kunnen deelnemen, is een intakegesprek vooraf nodig.

Start: vrijdagavond om 19.30u
Eind: zondagavond om 17.30u

Jouw investering: 700€ all in
Aantal deelnemers: max 12

Top lokatie: wordt tijdig vooraf doorgegeven

Vooraf inschrijven en betalen via storting. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid een factuur aan te vragen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

VIP jaartraject 1:1

365 dagen coach ik jou naar jouw resultaat. Gegarandeerd resultaat. We sturen bij waar nodig tijdens het traject. Ik stap naast je mee, en toon jou wat jij nog niet ziet van jezelf. Ik leer jou duidelijker en krachtiger communiceren. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.  Tweewekelijks werken we samen zodat jij groeit en verder evolueert, waarbij je een stevig fundament legt voor jouw leven, zowel op werkvlak als op persoonlijk gebied. Een leven waar je vol zelfvertrouwen in staat. Een leven waar zelftwijfel tot het verleden behoort. Je staat zelfzeker in het leven en accepteert jezelf meer en meer zoals je bent, waarbij je weet dat je altijd in ontwikkeling bent.

Meer info

Vooraleer we beslissen om samen te werken, hebben wij een 1:1 gesprek met elkaar. Daarbij luister ik naar jouw vraag en overleggen we samen of wij aan de slag kunnen gaan.

Jouw investering én die je snel terugverdient : 20.000€

Vooraf inschrijven en betalen via storting. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid een factuur aan te vragen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Een vraag ? 
Ik help je graag.

Privacybeleid

Werkboek: vind de weg terug naar jezelf van Caroline Geirnaert - Devijfklaver®

Download Werkboek: Vind de weg terug naar jezelf

Tof! Kijk even in je inbox om het E-book te downloaden.