Caroline als inspirerend spreker

Krachtig. Interactief. Verfrissend.

Wil jij op een krachtige en duidelijke manier jezelf als leider en je team een waardevolle training cadeau doen?
Wil jij een boeiende en interactieve training die blijft hangen?
Wil jij dat jij als leider en als team hierdoor gerichte actie ondernemen?
Wil jij een sterke(re) verbinding met je team?

En…ben je de klassieke lezingen beu waarbij je de hele tijd moet blijven zitten? 

Hey ik ben Caroline van deVijfklaver en ik bied jou vaste lezingen aan rond Leiderschap in de 21e eeuw en Heldere communicatie.
Daarnaast kan er in overleg met je bedrijf een training op maat gegeven worden.

Een lezing is nooit meer saai!

Tijdens een lezing wil je nooit meer behoefte hebben om een dutje te doen. Integendeel, je wil actief deel uitmaken van een interactieve lezing waar je resultaat uit boekt, en dit zowel persoonlijk als professioneel. Je ervaart dat waar mensen samenkomen, er ideëen uitwisseling mogelijk is en dit tijdens de lezing. Wij leven in een digi maatschappij en mijn motto in de praktijk van deVijfklaver is: van IK naar WIJ.

Van postduif naar whatsapp…

De huidige evolutie in de digitale wereld gaat ontzettend snel, ons brein die hier niet voor gemaakt is, kan het niet zo snel volgen!

Toch is dit geen negatief verhaal, het is heel positief dat wij zoveel mogelijkheden hebben om te connecteren met elkaar. Ook al zijn er zoveel middelen beschikbaar, nog nooit hebben mensen zich zo eenzaam en afgescheiden gevoeld. Van daaruit zijn lezingen de uitgelezen manier om mensen samen te brengen, en te spreken over dat wat ons aanbelangt: verbinding, SAMEN, de waarde van life communicatie en deze op de eerste plaats te houden. De huidige communicatiemiddelen, de social media zijn een TOOL om te communiceren. Het spreken met elkaar blijft in de bovenste lade liggen. 

Uitdagingen zijn er om genomen te worden.

Herken je dat, spreken voor een groep is doodeng? En misschien wil jij ook wel zelf spreken voor mensen, omdat je vindt dat je waardevolle zaken te delen hebt. De stap zetten om je hoofd uit te steken boven de menigte vraagt moed en passie. Moet je daarvoor opleiding gevolgd hebben? Naar mijn mening niet, het gaat er wél over dat je vanuit je hart spreekt. Dat je eerst en vooral weet waarover je gaat spreken, een structuur opmaakt en je 200% voorbereidt. 

Spreken voor groepen vanuit het hart.

Een vaste structuur. Een duidelijk onderwerp. Een goede geluidsinstallatie. Alles tip top in orde. En dan ben jij daar, als spreker en heb je wel of niet plankenkoorts. Verbinding maken met jezelf en je publiek. De structuur loslaten en contact maken, niet vluchtig – wel diep. Je maakt kennis met de energie van de groep. En dan start je, vanuit een stevige ademhaling en een stevige gronding. Je vergeet jezelf, want het gaat niet om jou, het gaat om de groep die je voor je hebt. Magisch is dit.

Interesse om mij te ontmoeten voor een oriënterend gesprek rond jouw vraag?

Contacteer mij hier!

 

Vertrouw in de flow van het leven.

De lezingen geef ik vanuit een brede kennis, opleiding en levens-alsook werkervaring. Als Professional Certified ICF Coach en erkende Stress-en Burnout coach geef ik trainingen met het doel dat jij als leider én je team vooruit gaan, en vooral met de neus in dezelfde richting gaat kijken. Vanuit kracht, vanuit verbondenheid en vanuit ménselijkheid. Prestaties zijn uiteraard belangrijk alsook het menselijke aspect want de mensen in jouw bedrijf, jouw team zijn jouw belangrijke schakels!

Welk soort trainingen biedt je aan?

deVijfklaver heeft een aantal vaste trainingen waaronder “Leiderschap in de 21e eeuw” en “Heldere communicatie”. 

Wat als wij een ander onderwerp wensen te krijgen?

Caroline komt langs voor een oriënterend gesprek om te evalueren of een samenwerking mogelijk is. Indien dit het geval is, kan je een verzoek doen i.v.m. het onderwerp waarin jij als leider en je team wil laten groeien. Alle informatie wordt diepgaand onderzocht en van daaruit wordt een voorstel gedaan. 

Wat bedraagt de investering?

Deze wordt besproken bij de samenkomst en van daaruit wordt, indien we gaan samenwerken, een offerte opgemaakt.

Wat bedraagt de investering?

Deze wordt besproken bij de samenkomst en van daaruit wordt, indien we gaan samenwerken, een offerte opgemaakt.

Waar geef je lezingen?

Voor kleinere groepen tot 12 personen is het mogelijk bij deVijfklaver. Voor grote groepen op locatie in jouw bedrijf of in een aangepaste professionele omgeving met catering. 

Kunnen lezingen ook enkel aan leidinggevenden gegeven worden?

Absoluut, alles kan besproken worden.

Op welke plaatsen kan je mijn als spreker boeken?

Op studiedagen waar aandacht is voor leiderschap, communicatie, persoonlijke groei. Bij beroepsverenigingen, in KMO en grote bedrijven waar teamwerking extra focus krijgt enzovoort. In elk geval wordt elke aanvraag bestudeerd zodat een correcte dienstverlening gegarandeerd is.

 

Dit vertellen de cliënten over Caroline van deVijfklaver

Caroline heeft mij laten inzien dat zolang ik mijzelf geen geluk gun, ik dat uitstraal naar mijn omgeving. Ik zou mensen die het emotioneel moeilijk hebben en nood hebben aan een juiste en sterke begeleiding om weer te kunnen en durven genieten van het leven, zeker naar Devijfklaver doorsturen.
Ik ben tevens veel over mijzelf te weten gekomen, waarom ik in bepaalde situaties op een specifieke manier reageer. De manier van open vragen stellen tijdens de sessie gaf mij zelf inzicht en het vertrouwen dat ik mijn doel zal bereiken

Anja, 46 jaar

Bediende

Heb je interesse in één van mijn diensten of wil je graag meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met mij, ik ben er voor jou! Jouw coach Caroline.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.