VERANDERING WERKT

Caroline, Kom-In-Actie Coach

Hey Start-up! Ontdek welke mogelijkheden en successen jouw grote waaier aan unieke talenten jou biedt!

Kom in Actie!

Benut al jouw mogelijkheden, persoonlijk en professioneel!

 

Wanneer mensen bij Devijfklaver® komen voor coaching, ontdekken ze welke mogelijkheden zij al zo lang laten liggen. Door hiermee aan de slag te gaan, evolueren ze wat een boost geeft aan hun zelfvertrouwen en zelfzekerheid. Ze leren zichzelf accepteren en kijken met een positieve blik naar zichzelf. Ook al zijn ze hoogsensitief en willen ze leren hoe dit een plek te geven binnen het ondernemersschap en hun persoonlijke leven. Ze leren een duidelijke communicatie te gebruiken waardoor hun relaties uitgroeien tot krachtige en stabiele relaties, zowel persoonlijk als professioneel. En daarbij boeken ze resultaat en succes!

 

Ontdek onze diensten

Coaching Trajecten

Een traject is een weg die wij samen afleggen van punt A naar punt B. De Methode Devijfklaver® legt een diepgaand fundament op vlak van je zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, positief zelfbeeld én een krachtige, heldere en verbindende communicatie.

Relaxatie Coaching

Herken je dat je dikwijls de verbinding met je hart kwijt bent? Je bent op zoek naar het juiste antwoord voor jouw problemen, en blijft rondhangen in je mind. Het hart is het enige wat we echt kunnen vertrouwen. Via Cranio-Sacraal Therapie in combinatie kom jij in contact met je hart en ontvang je de juiste antwoorden voor jezelf.

Workshops

Volgens de 5 pijlers van Methode Devijfklaver®, worden er trainingen aangeboden die je terugvindt via onderstaande button. Deze trainingen zorgen voor een fundament die jou verder helpen groeien zowel persoonlijk als zakelijk. Deze trainingen kunnen jou dan ook de stap doen zetten naar één van onze trajecten.

Over Caroline, Devijfklaver®

Herken jij dat, dat je soms die gedachte hebt dat je tijd aan het verliezen bent ? Waardevolle tijd ? Zelf heb ik vele jaren een persoonlijke en professionele zoektocht gehad. Is dit erg ? Nee hoor, zeker niet. Ik wil jou helpen om tijd te winnen, want echt, onze tijd is schaars! Jij hebt zoveel in jou! Heb je je al afgevraagd wat je allemaal laat liggen ? Ik help jou je onbenutte potentieel én dromen te realiseren, waardoor jij zo veel mogelijk het leven leidt dat je wenst. Je bent van waarde voor andere mensen door dit te léven en te doén! Plannen zonder actie blijven dromen. De eerste stap zetten is gewoon doén! Vanuit de liefde voor de mens, vanuit een grote drive om jou te helpen in jouw kracht te staan, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. De grote stap dit ik gezet heb, is vanuit mijn moederschap op professioneel vlak voor mijn eigen weg te kiezen. Zo kan de geboorte van een bijzonder kind, een bijzondere beweging teweeg brengen! Mijn dankbaarheid gaat uit naar mijn lieve dochter Laetitia.

Maandelijkse Inspiratiebrief

(*) Schrijf je in op mijn mailing waarin ik je de nodige tips en inspiratie geef om daadwerkelijk in actie te treden. De eerste mail die je ontvangt, bevat mijn werkboek "Vind de weg terug naar jezelf".

dit veld niet invullen s.v.p.

Getuigenissen

Caroline heeft het hart op de juiste plaats. Door haar openheid, spontaniteit & levenservaring helpt zij onze levens op een hoger level te brengen.

Willy De Praetere

Zaakvoerder, Grafoman

Bij Caroline vond ik de praktische kapstokken waarnaar ik op zoek was. Met geduld, ook humor én de juiste vragen. Geen praatjes maar concrete hulp.

Mieke Van Hullenbusch

Zaakvoerder, Tâche de Beauté

Caroline reikt op haar eigen pretentieloze, no-nonsense manier verschillende direct toepasbare technieken en methodes aan voor een effectieve communicatie.

Jens Meuleman

Zaakvoerder, Boomexpert

 

 

Heb jij een vraag ?
Stel ze hier.

Jouw bericht

dit veld niet invullen s.v.p.

Werkboek: vind de weg terug naar jezelf van Caroline Geirnaert - Devijfklaver®
Ja, ik ontvang graag het eBook "Vind de weg naar jezelf"
dit veld niet invullen s.v.p.

You have Successfully Subscribed!