VERANDERING WERKT

Caroline, jouw Kom-In-Actie Coach

Jij bent een no nonsense enthousiaste start-up of ondernemer die hart en mind als vaste waarde verbindt in je business.

Fijn om kennis te maken met jou!

De essentie van je leven is te worden wie je bent.

Ik neem je graag mee via deze video zodat jij een sprankel kan ervaren die in jou zegt: “Ja, ik wil kennismaken met Caroline!”
Be welcome !

 

Positief Zelfbeeld

Leer zeggen waar het écht om gaat, daarmee bewijs je jezelf een dienst.

Van jezelf houden

Zet stappen met lef en overwin elke angst. Zie opnieuw mogelijkheden!

Zelfvertrouwen

Leer jezelf te accepteren zoals je nú bent, want je bent steeds in evolutie.

Jezelf accepteren

Rust, duidelijkheid en antwoorden op onopgeloste vragen krijg je hierdoor.

Duidelijke en krachtige communicatie

Communicatie is de sleutel tot verbinding. Dé verbinding is spreken met elkaar. Mensen spreken mensen!

Veel gestelde vragen

Het is belangrijk voor jou dat het helder is wat Devijfklaver® voor jou kan betekenen.
Hierbij een aantal mogelijke vragen en antwoorden.

Hoe weet ik of Methode Devijfklaver® bij mij past ?

Door een gratis en vrijblijvende Kom-In-Actie Scan te plannen met mij. Het is belangrijk dat wij een match zijn, zodat ik jou echt vooruit kan helpen naar jouw resultaten.

Wat maakt dat je met die onzekerheid zit?

Onzekerheid doet je ter plaatse trappelen, geeft je het gevoel dat je gevangen zit in je gedachten. Het idee dat je de oplossing nooit zal vinden. Je twijfelt over alles en komt niet in actie. Actie is net datgene wat je nodig hebt om uit die onzekerheid te komen.

Kan ik met elk probleem bij jou terecht ?

Nee, zeker niet. Daarom is een gesprek noodzakelijk om dit samen te onderzoeken.

Hoe komt het dat je goedkeuring van anderen nodig hebt?

Je vergelijkt je met anderen, omdat je jezelf niet goed genoeg vindt. Je past je aan aan de wensen van je omgeving waardoor je niet meer weet wie je echt bent. Je wilt jezelf terugvinden, je grootste liefde moet jij zelf zijn. Ik ben jouw klankbord zijn die juiste vragen stelt en die jouw palet aan talenten en mogelijkheden spiegelt.

Wat houd je tegen om stappen te zetten?

Je houdt jezelf tegen en vaak heb je dat niet door. Je zit in een comfortabele routine tot je beseft dat je niet tevreden bent over je leven. Je bent bang voor mislukking en afkeuring. Ik bied jou een visuele en fysiek creatieve aanpak, zodat je stopt met twijfelen en je zelfvertrouwen boost.

Is het mogelijk om één sessie bij jou te volgen ?

Nee, dat is niet mogelijk. Transformatie is een proces en dat kost tijd. Je kan wel inzicht krijgen in wat er op dit moment speelt in jouw persoonlijke en zakelijke leven. Doorheen het traject groei jij naar een nieuwe houding in de kijk op jouw uitdagingen en groeikansen en dat vraagt tijd. Meestal zijn problemen al een langere tijd bezig en ergens is het logisch dat je tijd nodig hebt om die grondig aan te pakken. Oppervlakkige veranderingen hou je niet vol, we gaan tot in de diepte.

Wie zou je zijn als je krachtig communiceert?

Iemand die zijn boodschap helder overbrengt en verbinding durft aan te gaan. Iemand die echt kan luisteren naar anderen en die goede vragen stelt. Iemand die oprecht nieuwsgierig is. Je voelt je compleet. Je bent duidelijk naar jezelf toe en de ander. Jouw woorden hebben als doel te verbinden en niet om mensen uit elkaar te drijven.

Wat doe ik als jij me niet kan helpen met mijn hulpvraag ?

Ik beschik over een groot deskundig netwerk om jou door te verwijzen. Ik help jou verder hierbij, zodat je verdere stappen kan zetten.

Hoe zou het zijn om jezelf helemaal te accepteren zoals je nu bent?

Bevrijd van de overtuigingen en meningen van anderen. Je kiest voor jezelf omdat je van jezelf houdt. Goesting om verder te groeien. Je accepteert jezelf zoals je bent. Je trekt de juiste mensen en situaties aan om te groeien. Je bent je bewust van je kwaliteiten als een positief fundament, waarop we samen verder bouwen.

Over Caroline, Devijfklaver

Hoe klinkt dat als ik jou help tijd te winnen ? Zelf heb ik vele jaren een persoonlijke en professionele zoektocht gehad. Is dit erg ? Nee hoor, zeker niet. Ik wil jou helpen om tijd te winnen, want echt, onze tijd is schaars! Jij hebt zoveel in jou! Heb je je al afgevraagd wat je allemaal laat liggen ? Ik help jou je onbenutte potentieel én dromen te realiseren, waardoor jij zo veel mogelijk het leven leidt dat je wenst. Je bent van waarde voor andere mensen door dit te léven en te doén! Plannen zonder actie blijven dromen. De eerste stap zetten is gewoon doén! Vanuit de liefde voor de mens, vanuit een grote drive om jou te helpen in jouw kracht te staan, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. De grote stap dit ik gezet heb, is vanuit mijn moederschap op professioneel vlak voor mijn eigen weg te kiezen. Zo kan de geboorte van een bijzonder kind, een bijzondere beweging teweeg brengen! Mijn dankbaarheid gaat uit naar mijn lieve dochter Laetitia.

Maandelijkse Inspiratiebrief

(*) Schrijf je in op mijn mailing waarin ik je de nodige tips en inspiratie geef om daadwerkelijk in actie te treden. De eerste mail die je ontvangt, bevat mijn werkboek "Vind de weg terug naar jezelf".

dit veld niet invullen s.v.p.

Getuigenissen

Caroline heeft het hart op de juiste plaats. Door haar openheid, spontaniteit & levenservaring helpt zij onze levens op een hoger level te brengen.

Willy De Praetere

Zaakvoerder, Grafoman

Bij Caroline vond ik de praktische kapstokken waarnaar ik op zoek was. Met geduld, ook humor én de juiste vragen. Geen praatjes maar concrete hulp.

Mieke Van Hullenbusch

Zaakvoerder, Tâche de Beauté

Caroline reikt op haar eigen pretentieloze, no-nonsense manier verschillende direct toepasbare technieken en methodes aan voor een effectieve communicatie.

Jens Meuleman

Zaakvoerder, Boomexpert

Heb jij een vraag ?
Stel ze hier.

Jouw bericht
dit veld niet invullen s.v.p.